Opis

Material: Visoko kakovost oxford in gladko vodo-odpornih oblog, lahki, dihanje in hitro sušenje, ne skrbi vrečko in toaletni izdelki zmočil, vodenje je čisto in urejeno.

Velikost: za 8,6 L×3.1 Š×5.9 H palcev, To potovanje toaletnih vrečko ima velike zmogljivosti, dovolj, da imajo zobne ščetke, zobne kreme, šampon, brisače, britvice, posnemanje smetane in drugih toaletni izdelki.

Multi-funkcionalna torba: Lahko se uporablja kot pranje vreča, kozmetični vrečko.Obstaja zadrgo žep na strani za shranjevanje manjših toaletni izdelki in kozmetika.Potovalni kozmetični torba primerna za počitnice, na plaži ali v telovadnici.zunaj športno, tudi vsakodnevno uporablja.

Enostavno: stranski ročaj, da so potovalne torbe za toaletni izdelki enostaven za prevoz.Ko ste na poslovno potovanje ali če potujete, lahko postavite svoje toaletnih vrečko v vaš nahrbtnik ali kovček.Ta prenosna torba bo zagotovo ustrezala vašim potrebam.

Multicolors: nudimo štirih barvah črna, siva, modra in roza za vsakogar, da izberete.Kot darilo za moža in prijateljev, to je lepo barvo, velikost in kakovost občutek.

Opis Izdelka

Visi Potovanja Toaletnih Vrečko

*Ta ličila organizator ima dovolj prostora za shranjevanje vaših dnevnih kozmetike, kot so šminka, blazine smetana, eyeliner, obrvi svinčnik, maskara, blush, in fundacije.

*Odlično darilo za prijatelje in družino.

Kovinsko Zadrgo

Trmast Ročaj

Enostavno Čiščenje Toaletnih Potovalna Torba, da vse dnevne potrebe organizirano

Ta torba je dovolj velika, da imajo toaletni izdelki in druge potovalne osnove, zaradi česar je lažje za pakiranje in najti tisto, kar potrebujete v času vašega potovanja.

Vi lahko postavite vrečko v kopalnici, toaletno mizico, ali kjerkoli drugje boste potrebovali za shranjevanje vaših stvari.

Več barv so na voljo, primeren tako za moške in ženske

Stranski Ročaj

Stranski ročaj na teh toaletne torbe, zaradi česar so enostavna za prenašanje in odložite.

Potovalna Torba Toaletnih

Ko potujete ali na podjetja, uporabite za shranjevanje toaletni izdelki Kozmetični Vrečko

Ta torba je izdelana iz vodoodpornega materiala, tako da je kot nalašč za shranjevanje kozmetike.Dnevne Zaloge

Lahko tudi shranite vaš elektronski izdelki, kot so polnilniki kabli, slušalke, in tako naprej.Iz blagovne znamke 1.

2.

Potovalna Torba Toaletnih

3.

Veliko Potovanje Toaletnih Vrečko

4.

Velika Jasno, Kozmetični Vrečko

Travel Mini Kozmetični Vrečko

7.

izdelki se odlikujejo ga enostavnost, praktičnost, dobro vrednost za denar.V unpretentious design in trpežnih materialov, zagotavljanje odlične kakovosti, ki zagotavlja priročno orodje za ljudi, ki na poslovnem potovanju in turizmu.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5