Opis

Opis:

Z humanized okroglo odprtino design, ta entryway blata zagotavlja udoben oprijem za vas dvigniti in premakniti z lahkoto.Okroglo luknjo, tudi vam pomaga, da prihranite prostor in okrasite vaš dom z preprost in eleganten slog.

Specifikacija:

Ime izdelka: moda in preprost, majhen trg blata

Teža: približno 250 g/530g

Velikost: približno 26*22*15 cm/10.24*8.66*5.9 v, 34*29*25 cm/13.38*11.41*9.84 v

Material: pp materiala

Slog: nordijska preprostost

Seznam Izdelkov:

Simple Square Blata x 1

Opombe:

1. Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinki, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barvo, ki je prikazana na sliki.

2. Prosim, odpusti rahlo merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Čvrsta Struktura: Ta majhen stol je izdelan iz visoko kakovostnih PP materiala.Ali želite sedeti ali stati na to, to blato vam bo stabilno in udobno podporo.Odebeljena podrobnosti in vzdržljiv material, da je močan.

2.Priročno Shranjevanje: Z stackable design, naš večnamenski stol je enostaven za shranjevanje in sprejmejo, ki vam pomaga organizirati vaše prostora, urejeno in učinkovito.To je zelo priročno in uporabno orodje za vsakodnevno doma ureditve.

3.Genialno Luknjico: To entryway blata funkcije udoben oprijem in humanized okrogla luknja, ki omogoča, da ga vzamete ven in ga premaknete truda.Majhno luknjo dodaja slog za vaš dom in zagotavlja udobje.

4.Anti-slip Funkcijo: S spodaj anti-slip mat in štiri noge, je to majhen klop je varen za uporabo za otroke in odrasle.Preprečuje zdrs in drsna na tla in zagotavlja močnejše stabilnost in podporo za dosego visokih mestih.

5.Široko Uporabo: Ta kvadratek blatu lahko zlahka shranjeni, ko ni v uporabi.Dodaja, toplo domače vzdušje v vašo dnevno sobo, vpis, spalnica, kopalnica, in v drugih prostorih, ki s svojo preprosto barv in minimalističen videz.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5