Opis

Brezžični USB Adapter Plug and Play Bluetooth, združljiva 5.3 Mini Adapter za Ključ za Podporo Win8.1/10/11 za PC Tipkovnico Brezžično Miško

Funkcija:

1. Bluetooth, združljiva 5.3: Nadgradnja Bluetooth, združljiva 5.3+BLE (ANGL: 12,5 X), ki so združljive z Bluetooth-združljivih različicah kot 5.2/5.1/5.0/4.0/3.0/2.0. Široko združljivost (Bluetooth-združljive slušalke/zvočniki/Bluetooth, združljiva miške/tipkovnice/Bluetooth, združljiva ročaji/tiskalniki/Android telefonov).

2. Mini velikost: napajalnik je ultra mini velikosti, primeren za izvedbo, nizko porabo energije, nizke latence in high-definition audio kakovost.

3. Vgrajeno Anteno: napajalnik je vgrajen v keramični antenski za bolj stabilno razdalje.

4. Plug and Play: Voznik brezplačno, plug and play, ki podpira Win8.1/10/11. Ko je enkrat povezan, samodejno znova priključite.Podpira hkratno priključitev več naprav.

5. Garancija zadovoljstva: prizadevamo si za zagotavljanje vsaka stranka z najvišjo standard storitev za stranke, da se zagotovi vam prijetno nakupovalno izkušnjo.Če imate kakršnakoli vprašanja, poizvedbe ali potrebujete pomoč, vas prosimo, da nas kontaktirate.

Specifikacija:

Model: BT612

Barva: Bela, Črna (neobvezno)

Prenos razdalja: 10-20m

Hitrost prenosa: 3Mbps

Čip: ATS2851

Podprti protokoli: A2DP/HSP/AVRCP/HID in drugih protokolov

Velikost izdelka: okoli 22 * 15 * 7mm/0.86 * 0.59 * 0.27 palčni

Pakiranje velikost: približno 110 * 90 * 12 mm/4.33 * 3.54 * 0.47 palčni

Bruto teža: 20 g

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

Pakete:

1 x Adapter

1 x Navodila za uporabo

1.Vsi predmeti, ki bodo natančno preveriti pred odpremo. 2.Prosimo, izpolnite vaše polno ime in pravilen naslov, ne bomo odgovorni za svoje napake. 3.Vse naše paket prišel s številko za sledenje.Sledenje podatkov je na voljo v 1-4 dneh po pošiljko.

1.Bomo pack in ladje parcela ASAP.In tam bo malo zamude, ko v paketu. 2.Bomo ladja parcelo preko Kitajske Pošti ali druge nacionalne post.Običajno, čas poštnine je 15-60 delovnih dneh glede na državo.Če ne morete prejeti izdelek v roku 60 dni, vas prosimo, da me kontaktirate za pomoč. 3.Sledite slike so naše skladišče

1.Če niste zadovoljni s predmeti, vas prosimo, da stik z mano za rešitev, namesto šolanja nevtralne ali negativne povratne informacije,,, Bomo poskušali naši moči, da reši problem. 2.Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5