Opis

Ta umetni buča je kmečka in polno naravnih vzdušje s svojo živo podrobnosti.Odlično kot vrt ali drugo mesto, dekoracijo, dodaja tudi, da vaše počitnice okraski in je idealen za padec tematske poroke.Dodajte pridih jesensko eleganco v vsak prostor!

Specifikacije:

Velikost: (pribl.) 13*13*8.5 cm/5.12*5.12*3.35 cm

Material: Smole

Teža: približno 305 g

Seznam Vsebine:

1*Realne Buče

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Edinstven in Oko-Lov: Dodajanje dotikajte čar, da vaš dom z našimi umetno bučnega edinstveno zasnovo.Z naraven videz in občutek, to ponaredek bučna prinaša rustikalna in polno naravnih vzdušje, ki je kot nalašč za noč Čarovnic, Zahvalni dan, ali katero koli drugo priložnost.【266/500】

2.Povišana Čar: Naše umetne bučna je realistično teksturo in barvo, da bo bolj privlačen in dinamičen od drugih spornih buče.To je velik okras za vaš dom, dodajanje dotik ljubka in očarljiva jeseni voh. 【228/500】

3.Trajne Storitve: Ta bučna figur je narejen iz odličnih smolo, ki je trmast, nepremočljiva in odporen na bledenje.To je veren obliko in odlične izdelave in se lahko uporabljajo za dekoriranje vrt.

4.Ustvariti Vzdušje za Festival: Preoblikovati svoj dom dekor z našo umetno buče.Idealen za noč Čarovnic kuhinja dekor, Zahvala družinskih srečanjih, Božič vitrine, in še več.Njihov pristen videz in vsestranski uporabi, bi praznik in udobje skozi vse leto.

5.Večnamenska Uporaba: Povzdignil vaše dekor igre z našega omamljanje umetno buče.Odlično kot tabela poudarki za vse priložnosti, kot so noč Čarovnic, kmetija, Zahvalni Dan, pade tematskih poroke, itd.Narejene s realne funkcije in trpežnih materialov, ki so enostavni za shranjevanje.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5