Opis

Težav poiščete Občutek Palčko Imetnik Zamenjava Krmilnik za Igre Držalo za Enostavno Namestitev Anti-korozijska Gaming Pripomočki za PS VR2

Funkcija:

1. Okrepljeno Poglobljeno Izkušnje: Prenrediti vaš krmilnik v realne pištolo s tem gamepad pištolo zalogi, vam prinaša neprimerljivo stopnjo potopitve in kar vsak gaming sejo bolj razburljivo.

2. Varno Fit in Enostaven za Namestitev: Zasnovan posebej za PS VR2 krmilniki, to gamepad gun park ponuja odlično tekmo, ki zagotavlja varno prileganje.To je enostavno namestiti in odstraniti, omogoča, da preklapljate med igralnih stilov, brez truda.

3. Udobna in Ergonomska Oblika: V gamepad pištolo zaloge je namerno s udobje v mislih, ki ponuja ergonomsko, ki izboljšajo vašo izkušnjo iger na srečo.Na zalogi obliko in razporeditev teže zagotoviti stabilnost, zmanjša utrujenost pri daljšem igranja seje.

4. Vsestranski Kompatibilnost: gamepad gun park je združljiv za PS VR2 krmilnik, ki omogoča, da uživajo široko paleto iger na platformi.To neopazno integrira z obstoječim setup, povečanje vaše igranja ne zahteva nobene dodatne opreme ali spremembe.

5. Izboljšajte Natančnost in Nadzor: Z uporabo tega gamepad pištolo zalogi, lahko bistveno izboljšajo vaš ciljem natančnost in nadzor iger.Njegova oblika zagotavlja stabilno platformo, da imajo vaše krmilnik, zmanjšuje roke tresejo, ki omogoča bolj natančne gibe.

Specifikacija:

Poreklo: Celinska Kitajska

Primerno za: za PS VR2

Material: ABS

Barva: Črna

Teža izdelka: 222g

Pakiranje velikost: Približno 210 * 185 * 60mm/8.27 * 7.28 * 2.36 palčni

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

2 x težav poiščete Občutek Palčko Imetnika

[relateproductdetail/]

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5