Opis

Električni plezalno Lestev Santa Claus z Glasbo Santa Claus plezalno Lestev Santa Claus Plezanje na Lestvici Santa Claus Plezanje Okras za Notranje Prostem Božično zabavo Doma Dekoracijo

Funkcija:

1.Premium Materialov: električni lestev Santa Claus je izdelan iz visoko kakovostnih plišastih tkanine in plastike, z odlično izdelave in realističen videz.V kodraste brado Santa Claus dodaja zabavno dotik, ki zajema otroke pozornost.Lestev igrača bo mogoče večkrat uporabiti za dolgo časa in poganja AA baterije (niso vključene).

2.Praznično Zabavo: Z začetkom glasbe, Santa Claus plezanje na lestev se začne svoj dan dela.Žive slike in čudovito glasbo povečanje praznično vzdušje, zaradi česar je odlična izbira za otroška Božična darila.

3.Vrhunsko Dekoracijo: To plezalni Božiček je kot nalašč za okrasitev Božičnega drevesa, hiše, vrata, stene, in vrtovi v času Božiča.Obesite na Božično drevo to zimo, in svoje drevo bo najbolj edinstven ena v okolici.

4.Enostavna Montaža: električni Santa Claus lestev, ki je enostaven za montažo.Preprosto sledite navodilom za sestavljanje tri-delna lestev in namestitev baterij.To lahko nastavite v nekaj sekundah brez truda.Skupščina je tudi postopek pomaga pri razvoju otrok roko oči usklajevanja in razmišljanje spretnosti.

5.Odlično Darilo: najboljše Božično darilo za otroke, prijatelje in družino.Santa claus plezanje ornament služi kot velik okras, ustvarja praznično vzdušje in prinaša veliko veselja in sreče.Svoje prave velikosti, ki je kot nalašč za obešanje na Božična drevesa in za uporabo v zaprtih prostorih in na prostem okraski na zabavah.

Specifikacija:

Poreklo: Celinska Kitajska

is_customized: št.

Tip Trgovina: št.

Nastavite Vrsto: št.

Elektronskih: Da

Material: Plastika + Tkanine

Velikost Izdelka

A/B/C modelov: Višina 20 cm/7.87 cm ,Širina 9 cm/3.54 palčni

D/E modeli: lestev višine 42cm/16.53 palčni ,Oče Božič višina 19 cm/7.87 palčni

F modeli: višina približno 21 cm/8.3 cm ,širina približno 12,5 cm/4.9 palčni ,Oče Božič višina o 19,8 cm/7.48 palčni

Model G: Oče Božič 19 cm/7.48 palčni (skupna dolžina noge niz 1m)

Napajanje: AA baterije (izdelek ne vsebuje baterije, kupci s petimi baterije)

Opomba: lestev je dobavljen razstavljen, kupci morali namestiti sami po prejemu blaga!

Barvi(opcija): Rdeča Eno plezalno Lestev/Bela Eno plezalno Lestev/Nova Rdeča plezalno Lestev z Žarek/Bela Dvojna Plezalne Lestve/ Rdeča Dvojno Plezalne Lestve/ Dimnik Plezalni/Rdeča Plezanje Noge

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

Pakete:

1x Santa Claus Plezanje Ornament

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5