Opis

Otroci Silikona Nepremočljiva Plavanje Klobuk, Risanka Vzorec Suhe Lase Plavati Kape Ušesa Varstvo Potapljanje Klobuk Unisex Plavalni Pripomočki

Visoka Elastičnost & Udobje: Naše plavanje klobuk je zasnovan z visoko elastičnost zagotoviti udobno in nemoteno plavanje izkušnje, tudi za tiste, ki imajo dolge lase.

Double-sided (obojestransko Tiskanje in Integrirano Oblikovanje: klobuk funkcije double-sided (obojestransko tiskanje in integrirano oblikovanje, zagotavljanje to ni enostavno, da sodijo med plavati.

Nepremočljiv & Primerna za Dolge Lase: To plavalna klobuk je nepremočljiva in posebej zasnovan za nastanitev vseh vrst ljudi, ki z veliko las in dolge lase, da so vaše lase, suhe in zaščitene.

Prevelik Primerni za Strožji Fit: preobsežne design klobuk, ki omogoča za strožji fit, ki zagotavlja vaš plavati, je nemoten z ohlapno ali ki lase.

Visoko-Jasnost Tiskanje: Naše plavanje klobuk značilnosti visoko-jasnost tiskanje, dodajanje stilsko dotik na kopalke, hkrati pa ohranila nepremočljiva lastnosti.

Opis:

Naše plavanje klobuk je odlična rešitev za plavalce, z dolgimi lasmi.Izdelane iz mehkega, stretchy materiala, zagotavlja snug še niso omejevalni prilegajo brez povzroča neprijeten občutek oziroma pritisk na glavo.Klobuk funkcije umetno usnje premaz za zaščito vaših las iz klora in drugih bazen naplavin, ki zagotavlja vaš ključavnice ostane zdravo in živahno tudi po več plava.Njegov vsestranski modela in velikosti, da zadovolji široko paleto glavo velikosti in tipe las, zaradi česar je idealna izbira za tako fantje in dekleta.Visoka elastičnost zagotavlja udobje pri daljši plavanje.Double-sided (obojestransko tiskanje, oblikovanje celostne ni enostavno odpadejo, ki zagotavlja nepremočljiva in udobno izkušnjo.Ta plavati klobuk, ki je zasnovan posebej za posameznike z veliko las in dolge lase, ki ponujajo prevelik prilegajo, ki je nadgrajen za strožji fit, ki omogoča, da plavajo nemoteno za vaše lase.

Ime Izdelka: Plavanje Klobuk

Material: Silikon

Uporaba: Ušesa

Značilnosti: Nepremočljiva, Dihanje, Tiskano

Velikost Podrobnosti:

L: 24 cm/9.45", W: 20 cm/7.87" (Pribl.)

Opombe:

Zaradi svetlobo in zaslon za nastavitev razlika, element, barvo se lahko nekoliko razlikujejo od slike.

Prosimo, dovolite rahlo razsežnost razlika zaradi različnih ročno merjenje.

Paket Vključuje:

1 x Kopanje Klobuk

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5