Opis

Brezžični Carplay Nadgradnjo Modula, Združljiva SAMO z Mercedes-Benz NTG 4.5 Sistem z Becker Navi-dock, Leto za obdobje 2011-2015 Vse Avtomobile, Podpora za Brezžični CarPlay, Podpora za Brezžični Android Auto, Zrcaljenje in Več

Obvestilo za stranke:

1.Združljive telefone: Združljivo z iPhone 6 in novejši, iOS10 in zgoraj.Združljiv z Google in Samsung telefoni z Android 10 in več, razen Android telefoni zahtevajo Android 11 in več.Posebna pozornost je: NI združljivo z Huawei telefonov (Vse).

2.Združljiv avtomobilov: mora biti NTG4.5 sistem originalni avtomobili z Becker Navi-dock.Če to ni NTG4.5 sistem ne more uporabiti (Navi-dock položaj je v škatle za rokavice).

FQA:

1.Ker Bluetooth se pogosto uporablja zdaj, prosim zbriši vse Bluetooth uporabe evidenc na intervalih, da bi se izognili preveč evidence in povezava Bluetooth okvare zaradi predolgo Bluetooth čas pregledovanja.Prosimo, preberite navodila za uporabo povezave Bluetooth način premislite, preden jih priklopite.Pri povezovanju, prosim, ne izberite Iskanje BT audio naprava, toda izbrati Povezavo preko BT audio device.zahvaljujemo se vam za vaše sodelovanje!

2.Od najzgodnejših NTG4.5 sistem, je več kot 10 let.Če je oksidne plasti ali prah na Navi-pin dock glavi, jo obrišite.

3.Priporočljivo je, da vstavite CarPlay polje najprej, in nato zaženite motor avtomobila, ne samo vklopite ACC.Ko je motor začel, napetost v avtomobilu, bo sprememb, ki povzročajo naše CarPlay, da samodejno ponastavite.To je priročno za original avto vnesite Becker navigacijski vmesnik.

Značilnosti:

Podpira Brezžični CarPlay/Wireless Android Auto za Mercedes-Benz NTG 4.5 sistem za obdobje 2011-2015 vse avtomobile.To mora biti NTG4.5 avtomobilov, s Becker Navi-dock.

Plug and play (igra): s To neverjetno kit dodaja polno CarPlay funkcionalnosti v obstoječe NTG 4.5 sistem obdrži pa vse NTG 4.5 značilnosti.Ni treba demontirati avto, ki je priročen in hiter.Samo vstavite modul za rokavice polje(Navi-dock).Lastnik lahko namestite za DIY (shranite namestitveno doplačilo), vstavite lupini polju v ustrezen vmesnik.

Različne kontrole: 1. Podpora original avto kvadratni gumb kontrole nadzora. 2. Podpora original avto gumb nadzor. 3. Zvok, prenos metoda je BT prenos, original avto BT sprejem ali AUX line povezavo. 4. En-klik dostop do NAVI na original avto CD plošči. 5. Podpora original avto MIC, ni treba, da priključite zunanji MIKROFON.

Več: Siri glasovni nadzor.U disk za predvajanje.Navigacijo v realnem času.High-Fidelity Bluetooth klic izhod).

V škatli: 1*Brezžični Carplay Nadgradnjo Modula. 1*USB/AUX/Parkirna kamera-kabel. 1*Uporabniški priročnik.

Specifikacije:

Ime izdelka: Brezžični Carplay Nadgradnjo Modula

Lastnosti: Brezžične CarPlay, Brezžični Android Auto, Zrcaljenje, USB multimedijski avdio in video predvajanja, 1080P video dekodiranje, Lossless glasbe, Bluetooth hands-free (prostoročni telefon, pogled od Zadaj, Bluetooth glasbe A2DP.

Barva: Črna

Material: ABS

Združljive telefone: Združljivo z iPhone 6 in novejši, iOS10 in zgoraj.Združljiv z Google in Samsung telefoni z Android 10 in več, razen Android telefoni zahtevajo Android 11 in več.Posebna pozornost je: NI združljivo z Huawei telefonov (Vse).

Združljiv avtomobilov: mora biti NTG4.5 sistem originalni avtomobili z Becker Navi-dock.Če to ni NTG4.5 sistem ne more uporabiti(Navi-dock položaj je v škatle za rokavice).

Leto: NTG4.5 A/B/C/E/GLA/GLK/CLA/CLS/SLK/ML&GL OBDOBJE 2011-2015

Element teža: 87 g/3.06 oz

Postavka velikost: 78*78*22 mm/3.07*3.07*0.86 v

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5