Opis

U. S. kupec opozorilo:

Območja, kjer NAS skladišče ne dostavi blaga, so: Havajih, Aljaska, Puerto Rico, Guam in druge NAS čezmorska ozemlja.In vojaške naslov.Lahko pa izberete ladjo iz Kitajske.

Španski kupci opozorilo:

Če je vaš naslov, ki vključuje naslednje poštna številka prosimo, da ne izbere španski skladišče.

Poštna številka se začne s 35/38.

V tujini skladišča ni bilo mogoče dostaviti.Lahko pa izberete ladjo iz Kitajske

Otroci Plaža Ramo Torba za Prenosni Očesa Plaži Igrače Acqu Vrečko Široko naramnico Brez Žoge Plaži Igrače za Shranjevanje Nahrbtnik Zadrgo Zaprtje Zložljive za Gospodarstvo Plaži Igrače Pesek Igrače

Značilnosti:

1. Zložljive Modela za Priročno Shranjevanje: Ta plaža torba funkcije, zložljivi design, ki omogoča hitro in enostavno shranjevanje.Ga je mogoče zložiti v kompaktni velikosti, zaradi česar je priročen za prenašanje in transport.

2. Očesa Gradnjo za Pesek in Vodo, Filtracija: plaži igrača nahrbtnik je oblikovan z mrežnimi očesi, ki brez težav izločijo pesek in vodo.Ta funkcija zagotavlja, da boste lahko shake off presežek pesek in dovolite, da voda odteče ven, vodenje vaših stvari, ki čisti in suhi.

3. Premium Tkanine z Mehko in Gladko Teksturo: je Izdelana iz visoko kakovostne tkanine, to morje, plaža neto vrečko ponuja mehko in gladko teksturo.Globe in celo površino povečuje splošno estetska privlačnost.Svetle in živahne barve dodati dotik slog za vaš plaža izlete.

4. Široke Naramnice za Vsestranski Prevoz Možnosti: plaži igrače za shranjevanje nahrbtnik je opremljen s širokimi naramnicami, ki vam omogoča, da ga nosite z roko ali nositi na ramenih.Vsestranski prevoz možnosti, ki zagotavljajo dodatno udobje pri transportu svoje stvari in od plaže.

5. Lepe Zadrgo Zaprtje za Varno Pritrditev: plaži igrače acqu vrečko značilnosti dobro oblikovana zadrgo zaprtje, ki brez težav odpre in zapre.Z nežnim vlačilec, vreči usta, se lahko enostavno priviti, ki zagotavljajo varno in zanesljivo zaščito za vaše predmete.

Specifikacija:

Poreklo: Celinska Kitajska

Tip: Nahrbtnik

Material: Poliester

Barvi(opcija): Zelena, Modra, Rose, Rdeča, Črna

Velikost: 480mm x 240 mm x 30 mm / 18.9 v x 9.45 v x 1.18 v

Izdelek ne vsebuje igrača žogo

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

1 x Torba za Plažo

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5