Opis

Opis:

【Nakit Shranjevanje Rack】: To uhan nosilec je izdelan iz železa material, ki je stabilen, vzdržljiv, odporen na praske in obrabo odporne, s stabilno osnovo za enostaven dostop in shranjevanje.

【Ogrlica Zaslon pomnilnik】: V ogrlico, ki za prikaz stojalo lahko obdržite svoj ogrlice, zapestnice in uhane, organiziran, primerno, da dajo na oblači ali toaletno mizico, prihranite prostor in ohraniti števec urejeno.

【Sodobno Oblikovanje】: Ta nakit stojalo je preprost in eleganten videz, ki ščiti vaš nakit iz katerega koli poškodbami in praskami, hkrati pa vaš nakit bolj privlačna in edinstvena.

【ŠIROKO UPORABO】: Za uhan shranjevanje organizator je zelo primeren za osebni nakit shranjevanje v spalnice, dnevne sobe in spalnice, in primerna tudi za nakit prikaže, nakit rekviziti in v živo zaslon stojalih v nakupovalnih centrih.

【Praktično Darilo】: Ta nakit škatla za shranjevanje je izvrstno darilo za družino, prijatelje, prijateljice, prijatelji, na Valentinovo, Novo Leto, Obletnice, Rojstni dan ali Poroko.

Velikost Grafikona:

25cmx24cm/9.84inchx9.45inch

Paket Vključuje:

1 Uhan imetnika

Opomba:

Prosimo, dovolite nekoliko napak zaradi ročnega merjenja in različnih zaslonov.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5