Opis

Ime izdelka: Športne hlače

Velikost izdelka: M,L,XL,XXL,XXXL

Izdelek barva: Kot je prikazano na sliki

Izdelek material: poliester

značilnosti izdelka:

1. Zračen Material, ki je Narejen iz kakovostnih in dihanje tkanine, ti poletni tanke spanja uvježbavanje hlače in kratke hlače zagotavljajo maksimalno udobje in prezračevanje med vadbo in spanja.

Hitro Sušenje Tehnologija - ki Vsebujejo vlage wicking tehnologijo, te hlače so oblikovane za hitro absorbirajo znoj in suho do zelo hitro in zagotavlja svež in suh občutek ves dan.

Athletic Fit - atletske izreži, te kratke hlače teče zagotavlja udobno in snug fit, ki omogoča prosto gibanje in optimalno delovanje med telesne aktivnosti.

Več Uporab - Ta vsestranski hlače, ki se lahko uporabljajo za različne dejavnosti, kot so tek, tek, pohodništvo, joga, in celo kot priložnostne loungewear možnost.

Eleganten Design - Featuring eleganten in sodoben dizajn z različnih barvnih možnosti, te hlače so kot nalašč za modno osveščeni človek, ki si želi, da izgledaš, medtem ko ostati fit in aktivni.

Previdnostni ukrepi:

1. Kot vsi vemo , v različnih računalnikih prikaz barv drugače, barvo dejanski element, ki se lahko nekoliko razlikuje od naslednje slike.

2. Če menite, težko izbrati velikost, vas prosimo, da se obrnete mewe vam bo dala nekaj predlog, ampak to je za vas zgolj kot referenca.

Pošiljka vsebuje:

1 kos Športne hlače

pozdravljeni, fantje, hvala za obisk moje trgovine.Obstaja toliko koristen in poceni izdelek v naši trgovini.bomo biti pripravljen na odgovor vas ASAP.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5