Opis

Boj Polje Gamepad Tipkovnico Multiplatform Preklapljanje Arkadna Igra Boj proti Tipkovnici Zakasnitev 1ms za Android 10/PS4/Para/PC/STIKALO

Funkcija:

1. Vsestranski Združljivost: Boj polje gamepad tipkovnica je gamepad tipkovnico, ki temelji na RP2040 mikrokrmilnik, ki ponujajo združljivosti z več platform, vključno za PC, PS3, PS4, Nintend Stikalo, Parne Kabine, in Android.

2. Nizke Latence: Boj palico krmilnik združuje nizke latence, bogate funkcije, in številne prilagajanje možnosti.Uporablja gp2040-ce skupnost izdaja firmware, zagotavlja izjemno zmogljivost med zagotavljajo neskončne možnosti za prilagajanje.

3. Več USB-C Vrata: Opremljen z več USB-C pristanišča, mini HitBox tipkovnica ponuja udobje za povezavo z različnimi napravami in pripomočki.

4. Cherry MX Mehanske Tipko Stikala: Uživajte otipljivo in odzivno izkušnjo igranja z mehanskim ključem stikala izvaja v arkadna igra boj proti tipkovnici, ki zagotavljajo natančno vhodi med intenzivno igranje seje.

5. OLED Zaslon in Prilagajanje: Featuring 128x64 enobarvni OLED zaslon, fightstick gamepad tipkovnici, ki zagotavlja enostaven dostop do izbire načina, in nastavitve konfiguracije.Prilagajanje začetnega zaslona in preprosto nalaganje slik z omrežno konfiguracijo, ki omogoča personalizacijo, da bo ustrezala vašim željam.

Specifikacija:

Poreklo: Celinska Kitajska

Združljiv Znamko/Model: PC

Številka Modela: Boj Polje Gamepad Tipkovnico

is_customized: Št.

Z USB: Da

Dodatki Tip: Igralna Tipkovnica

Uporablja platforma: PC/SWITCH/Android 10/PS3/PS4/Pare

Izdelek teža: 200 g

Pakiranje teža: 290 g

Velikost: 156.00x97.00x23.00mm/6.14x3.82x0.91inch

Velikost: 220x140x50mm/8.66x5.51x1.97inch

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

1 x Mini HitBox Tipkovnico

1 x USB-C Napajalni Kabel

1 x Kapa Puller

1 x Zrakoplova Polje

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5