Opis

Značilnosti:

【, KAJ BOSTE DOBILI】Boste prejeli 33pcs niz zapestnica v različnih barvah, dovolj, da izpolni vaše dnevne nošenje potrebe, accessorize različne obleke in deliti podatke z družino in prijatelji.

【SPLETENO VRV】Je zapestnica je izdelana iz poliestra spleteno vrv, odporne na obrabo in trpežne, ni enostavno, da bi prekinil.Vrhunsko ročno tkane, ima gladko površino, mehko in prijetno na dotik.

【PRIJATELJSTVO, LJUBEZEN】Vas in vaše prijatelje nositi to zapestnico, Ne glede na to, kjer življenje se nam, mi bo vedno navdih.Nositi zapestnico kot opomnik, ki predstavljajo prijateljstvo med vas in vaše prijatelje.

【NASTAVLJIVA TRAK】Zapestnica je prilagodljiva.Lahko jo prilagodite zaslonu za približno 13-30 cm/5.12-11.81 palčni obod, da se prilega zapestju.Primeren je za ženske, mladoletniki, dekleta.

【VELIKO DARILO】Prijateljstvo tkane zapestnica je treba imeti darilo za Valentinovo, Božič, Rojstni dan, Obletnico, Zahvalni dan.To zapestnico lahko prijavite vsak nepozaben dan med najdražje.

Specifikacije:

Barva: več

Material: poliester vrv

Nastavljiv obod: približno 13-30 cm/5.12-palčni 11.81

Paket Vključuje:

33pcs x Pletena zapestnica

Opomba:

1. Zaradi svetlobo in zaslon razlika, element, barvo se lahko nekoliko razlikujejo od slike.

2. Prosimo, dovolite 0.5-2 cm razlike zaradi ročnega merjenja.

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2 Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

1) DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

DHL, UPS, FEDEX, TNT traja 3-7 dni ,EMS traja 8-12 dni.Post air mail treba 2-8 tednov.Ampak vse od njih so odvisne od države, v dostavljeno.

2) VROČITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

1) Kupec, ki je zgodaj potrditev, bodo zelo cenjeni po prejemu artiklov.

2), Saj vaše mnenje je zelo pomembno, da se naša podjetja je razvoj, smo iskreno vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.

3), Prosimo, obrnite na nas pred odhodom koli negativna ali nevtralna povratne informacije.Delali bomo z vami rešiti vse težave.Hvala vam za vaše razumevanje!

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5