Opis

Multifunkcijski Merilnikom. Kotu Finder Orodje Za Kvadratni Vladar Merilnikom. Lesnoobdelovalnih Model Plovila Kvadratnih Orodje

OOTDTY

Miter Merilno Orodje, Ravnilo Merilnikom. Multi-Angle Merilnik Lesnoobdelovalnih Orodja

Značilnosti:

Merjenje, universal, vladar, okvir , enostavno razstaviti in prenos podatkov , lesnoobdelovalnih orodja

Opis:

Enostaven za uporabo: Postavite ga na delovnem področju, potisnite vladar v želeno obliko, in privijte vijake.Tam si lahko, da odlično meritve in prenos in jim sledite v kateri koli material.

2. Multi-angle merilnik strani in ključavnice na katero koli želeno , varčevanje za čas, za ponavljajoče se meritve.Štiri-stransko vladar strani in ključavnice na katero koli želeno kot predloge za večkratno uporabo, za neskončne aplikacije.

3. Nobene potrebe ni, če želite ustvariti novo predlogo za vsako novo službo, in vam'for t potrebo po re-ukrep isto znova in znova - merilno orodje vam prihrani čas in trud!

4. Več možnosti uporabe: kot nalašč za opeko, kamen, ploščice, les, laminat in druge materiala!Trpežne, kompaktne in lahke: odličen prenosni orodje, ki ga je mogoče enostavno zložiti in jih za vaš naslednji projekt.

5. ABS naredi vladar vzdržljiv v vseh delovnih mest in industrije.Orodja so zložljiv za preprosto shranjevanje in funkcijo z eno roko delovanje z edinstveno zaostrovanje mehanizem.

Specifikacije:

Material: ABS

Model: vladar

Velikost: 380 MM 450MM

Paket Je Vključeno:

1 x Kotu Finder

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5