Opis

Kul Led Stranka Masko Bluetooth Programabilni Sije Obraz Masko, Sveti Cosplay Masko Božič Halloween Dekoracijo

Zakaj nepredvidljivo masko vzorce bo Halloween maškarada poln zabave?

Maske so stari.Nekaj najstarejših maske v obstoju segajo preko 9000 let.To pomeni, da smo jih uporabljali in izpopolnjevanje umetnost maske, saj pred začetkom zgodovini!Arheologi danes niso še povsem prepričan, kaj maske so bile uporabljene za.Morda so bili uporabljeni v svetih ritualov, ali pa so bili posebna oblačila rabljena med starodavne igre.No, v teh dneh, je primarna uporaba maske je za kostume!Ste vedeli, cosplay dogodkov, noša stranke, in trik-ali-zdravljenju v noč Čarovnic!Dobro, smo morali reči, da smo LJUBEZEN maske.Iz najstrašnejša klovn maske, da je najenostavnejši superheroj, eyemasks, jih imamo radi vse!To je del razloga, zakaj smo zbrali največ takih velik izbor Pustne maske nositi za to priložnost.

Naša LED masko ustvarjalno združuje tradicionalna maska je oblikovalski jezik, ki z najnovejšo APLIKACIJO za mobilne interakcije in obraz-spreminjanje umetnosti, zaradi česar je ta izdelek polno magije.Maske so bistvenega pomena za noč Čarovnic maškarada strank.Če vzorec na tvoj obraz je grimace ena drugi in naslednji drugo čudežno spremeni v drugih vzorcev, prijatelji, se bo čudil, kako čarobno svojo masko.

Led Masko Za Odrasle

Programabilni LED Svetlobna Masko

Ta izdelek je treba uporabljati mobilni telefon app (Sije Masko ), 45 animacije,1 animacije zanke, in 63 slike, primerne za zbiranje različnih priložnostih.

Pritisnite gumb za vklop, nato pa pokrov senzor, stikalo z roko, ko se prikaže "OK"na zaslon, nato pa lahko uporabite geste, če želite zamenjati zaslon sliko.

LED masko se lahko uporablja za vse priložnosti, kot so stranke, rave partyjih, diskoteke, klubi, noč Čarovnic, rojstne dneve, festivali in dogodki.

Mehke silikonske ne boli kožo, visoko svetlost vam prinaša presenečenje temno noč!

Informacije O Izdelku

LED kroglice: 2074 kos (2121 RGB kroglice)

LED, pixel: 46*58 (neredno)

Čas polnjenja: približno 5 ur (USB Tip-C vtič za napajanje: 5V/2A), se lahko uporabljajo za približno 10 ur/Maska Baterije: 3 x AA baterije (niso vključene),se Lahko uporabljajo za približno 10 ur.

Maska material: ABS plastika + PVC objektiv + silikona

Velikost izdelka: približno 22 cm * 18 cm * 5 cm

Izdelek neto teža: približno 303g

Paket Velikost: 25.7 cm * 21,5 cm * 9.3 cm

Paket vključuje: 1 * LED masko, 1 * Tip-C polnjenje linija, 1 * priročnik

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5