Opis

Zanesljiv - Naše sublimacija je narejen iz premium potapljanje materiala, s toplotno prenos plast, material je mehak in obrabo odporen, elastičen in ne deformirana.S pritiskom temperatura je 180-190℃ / 356-374℉, in čas stiskanja je 60-80 sekund.

Anti- & odporno na Toploto - prazen železnica ni, vodenje pokal zdrs off tabelo, ki prav tako ščiti razlitjem tekočine, zmanjšuje nepričakovane izgube in ohranja vaš dom čisto in urejeno; poleg tega železnica prihaja v lepo toplotna izolacija funkcijo, tako da vaša miza 't leave zapisovanje oznak.

Različne Uporabe - Ta prenos toplote pokal mat, ki se lahko široko uporablja, da imajo kozarci, kozarci, steklenice, pijače, čaj, skodelice in podobno, ki je primerna za številne priložnosti, kot so stanovanja, šole, bari, spalnice, dnevne sobe, hoteli, kava trgovine, kavarne in restavracije.

DIY Darila - prazno skodelico mat, je Idealen za DIY, zaradi česar lahko natisnete družinske fotografije, osebne fotografije, čudovite naravne kulise, najljubših fotografij, spodbudne besede in več, priročno delovanje, ki se navdihuje vaše domišljije, izraža vaš osebni okus in prinašajo eleganten outlook.

barva: bela

Material: potapljanje materiala

Velikost: 9 cm x 3 mm

Vsebina Paketa:

50 x sublimacija coasters

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Svetlobo in različne prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5