Opis

Prevoz

1. Privzeti Način Dostave Je Air Mail, Večino Časa Ni Carinskega Problem.Bomo Poskušali Naše Najboljše, da bi Pomagal Uvoz Blaga.Če Želite Hitreje Način Dostave,

Nudimo EMS in Drugih Express.Če Niste Prepričani o prevozni Stroški v Vaši Državi, se Obrnite na Nas za Natančen Znesek.

2. To Traja približno 7-20 Dni za Air Mail, da Pridejo v Ameriki, veliki Britaniji, Kanadi in v Večini Evropskih Držav, vendar 20-50 Dni za Stranke, da Pridejo v Južni Ameriki.Če Niste Prepričani, ali Storitve v Vaši Državi, Prosimo, kontaktirajte Me za Več Informacij.

Dodatna Navodila Checkout

Vedno smo Poskušali Naše Najboljše, da Pravno skrajnost Zmanjšati Svojo Uvoznih Dajatev (Ali Blago in Storitve Davek, Davek na Dodano Vrednost, Drugih Davkov).V Večini Primerov Ni potrebno Plačati Carine na Vse.Vendar Vse Dodatne Stroške, ki Nastanejo Zaradi Carinjenja, bremenijo Kupca.Da bi se Izognili Unpleasantness, Je Priporočljivo, Da Boste Razumeli, Lokalne navade in državnimi Predpisi pred Nakupom.

Politika Vračanja

Kupci Morajo Preveriti, ali Paket po njegovem Prejemu.Če Je Paket Poškodovan med Transportom, Prosimo, da Zavrne podpis za To in Paket Bo Vrnil k Nam.Nato se Obrnite na Nas v Času.

Če Morate Vrniti Izdelka, Prosimo Preverite tako, da Dvakrat preverite, Da Izdelek Ni Mogoče Uporabiti Običajno, in se Obrnite na Našo Customer Service Zastopnik, Nam sporočite, da je Podrobna Vprašanja in Nam Pošljete Nekaj Fotografij za Potrditev.Če Kupec Vztraja pri vračilu Blaga, po Naših Tehničnih Inženirjev Preverite, Ki Vrnjeno Blago Prejeli Nimajo Problemov Kakovosti, Vse Stroške Krije Kupec.

Sprejmemo Samo Vrnitev v Originalni Embalaži.Prosimo, Prepričajte se, Da je izdelek, ki Ni Poškodovan Umetno.Če Izdelek, ki Ste ga Kupili Je v slabem Stanju, Prosimo, Upoštevajte, Da se Odpremo in Ravnanje Pristojbin Ne Bodo Povrnjeni, in Vse povratni prevoz Pristojbine je Treba plačati Kupec.

za Druge Vrniti Poizvedbe, Prosimo, Obrnite na Nas po E-pošti.

Prosimo, Preberite Te Podrobnosti premislite, preden Ponudbe.Če Imate Kakršnakoli Vprašanja, Prosimo, Obrnite Neposredno Na Nas.Naše Storitve Osebja, ki So Pripravljeni, da Vam Služijo v Vsakem Trenutku.Hvala za Vašo Pozornost.

O Nas

To Je Moj Novi Trgovini, in Zelo sem Hvaležen za Vsakega Kupca, Ki je Prišel, da Nas Obiščete.Vaša Podpora Pomeni Veliko za Nas.Če Imate kakršnakoli Vprašanja, Prosimo, Pustite Mi Sporočilo.

Povratne Informacije Politike:

-Mi Pripisujejo Velik Pomen za Naše Stranke in Upam, da Boste Zadovoljni.

-Če Niste Zadovoljni, za Nekatere Razlog, Prosim Email Nas pred Odhodom Negativne Povratne informacije.

-Smo Razumni in Bodo Poskušali Naše Najboljše, da Reši Problem Pošteno.

-Največ Težav je Mogoče Rešiti, ne da bi Zapustili Negativne Komentarje, da drug Drugega.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5