Opis

Bullet Točk:

1.Suho Hrano, Posodo Razpršilnik: suha hrana razpršilnik opušča na povpraševanje, da hrana higiensko in je namenjen za shranjevanje in distribucijo suho hrano, da bi preprečili hrane poteka.

2.Prenosni Prelijemo z Ročajem: To majhno in priročno posodo lahko shranite o 1100ml/1800ml/2300ml riža, z ergonomsko ročaj, namenjen zmanjšanju korake odprete pokrov.

3.Kot nalašč Izdelave: To je jasno posodo, lahko ugotovite, vsebine, ne da bi jih odprli, 2-stransko zaklepanje pokrov s silikonsko tesnilo, to tesnila zelo dobro.

4.Odlično in Varen Material: iz BPA free materiala in je zasnovan z nepredušno pokrovom, ki ga je vlaga,-dokazilo, prah-dokaz, in je dobro zračno tesnost, zagotavljanje hrana ostane sveža dlje časa.

5.Enostaven za Uporabo: Ta hrana-razred vlage-tesen nepredušno shranjevanje vedro je lahek dovolj, da imajo veliko cela zrna in posode, je enostaven za ročno pranje in pomivalnem stroju.

Kot NALAŠČ za KUHINJO in SHRAMBO za SHRANJEVANJE: ta riž za shranjevanje posode so primerne tudi za Žita, Moke, Prigrizki, Oreščki in Pecilni Dobave.V nepredušni pečat, pokrov, ki zagotavljajo, da vaši hrani suho in sveže.

PRENOSNI LIJE z ROČAJA: ta majhen in convient posodo wich lahko shranjevanje okoli 1100ml/1800ml/2300ml riž.Je zasnovan z ergonomski ročaj.Hrano lahko vlije neposredno iz ust.Zmanjšanje ukrepe, da odprete pokrov.Merjenje pokal vam lahko pomaga, preverite, koliko hrane, ki jo dobili.

JASNO in NEPREDUŠNI EMBALAŽI: to je res jasno plastično posodo.Boste lahko prepoznali vsebine, ne da bi jih odprli. 2-stransko zaklepanje pokrov s silikonsko tesnilo.To tesnila res dobro, tako da vam ni treba skrbeti, da vaš žitnih gre stales.Merjenje pokal lahko vijak na čez prelijemo žlebu.Prav tako lahko hranite miši, in druga stran.

TRAJNO: izdelan iz visoko kakovostne hrane razred BPA free materialov.Vam ne bo treba skrbeti za zdravje vaše družine.Trpežna in odporna.

ENOSTAVNO za PRANJE: ta lahka teža kakovostno plastično posodo, ki je enostaven za pranje z roko in tudi varno čiščenje v pomivalnem stroju.

Specifikacije.Ime:riž posodo

Material:PP+JJEZA

Velikost:

S(12.6*7.7*17.5 cm/4.96*3.03*6.89 v)

M(12.6*7.7*24 cm/4.96*3.03*9.45 v)

L(12.6*7.7*29.5 cm/4.96*3.03*11.61 v)

Seznam:

1 x riž posodo

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5