Opis

5/8/10PCS Mini Zložljiv namizne Svetilke Kawaii Darilo Led Nočna Lučka Risanka Novih Otroci Soba Postelji Spalnica, Dnevna Soba Dekor

Opis:

Material: ABS + elektronske komponente

Velikost:kot prikazano

Nazivna moč: 0.06 W

Svetloba, Barva:Toplo Bela

Napajanje način: 3 gumb baterije (vključene)

Barva:, kot je prikazano

Neto teža: približno 25 g

Specifikacije:

1.Visoko kakovostnega materiala: luštna noč svetlobe je narejen iz varne in kakovostne ABS materiala, ki ima značilnosti visoko trdnost, močna, odpornost na udarce, površinski sijaj, in trajnosti.

2.Kreativna Zasnova: Z srčkan dinozaver design, ta noč svetloba prihaja s 3 kovancev celice, ne le noč svetlobe, vendar je odličen dodatek k vaši mizi ali v pisarni.

3.Nastavljiv kota: majhen dinozaver svetloba je lažji.Lahko prilagodite mali dinozaver je glavo, kot želite, in lahko enostavno prilagodite osvetlitev.

4.ODLIČNO DARILO: Super luštna noč luči so odlično darilo za vaš najboljši prijatelj in otroci za Božič, Zahvalni dan, Novo leto, noč Čarovnic, rojstne dneve.Primerna za študentskem domu, spalnica in soba dekoracijo.

5.VEČ UPORABLJA: Za otroke, to je kul luč, ki se lahko uporablja kot študij svetlobe ali večerni svetlobi.Za mame, to je priročen noč luč za nurs

Paket Je Vključeno:

1x Dinozaver Noč Svetlobe

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5