Opis

Naše konveksna vzvratna ogledala nudijo trajno in zanesljivo možnost za razširitev vaše vidno polje med vožnjo.Z več barvne možnosti in vakuumsko sesalno pokal, to ogledalo zagotavlja visoko stabilnost za večjo varnost na cesti.

Lastnosti:

Ime Izdelka: Slepa Pega Pomožne Majhne Okrogle Ogledalo

Material: HD steklo + ABS lupine

Namestitev: vakuumsko sesalno pokal adsorpcije

Ustrezno: Univerzalna

Položaj: Ogledalo

Značilnosti: razširiti obzorja, ponudbo slovo od mrtvih kotov

Seznam Izdelkov

Avto Blind Spot Ogledalo*2

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Pravi stekla materialov: Uživajte jasno, visoko-definicija vizije za vaš avto z našo blind spot ogledalo, narejene iz materialov, ki zagotavljajo trajnost in odpornost na praske.Pravi steklo material zagotavlja čistosti slike, ki vam zagotavljajo izboljšano varnost med vožnjo.

2.Širi svoje področje: Ostati varen na cesti z našimi avto blind spot ogledalo, ki širi svoje vidno polje in skrbi, da ste oddaljeni od mrtvih kotov.Uživajte v širši in jasnejši pogled za enostavnejši obračalni in večjo prepoznavnost med vožnjo.

3.Več Barvnih Možnosti: Izboljšanje vašega avtomobila estetske pritožbe z naš avto blind spot ogledalo v srebrni, rdeči, modri, črni ali beli.Izberite želeno barvo, ki ustreza vašemu avtomobilu in pokažite svojo osebnost.

4.Enostavno Pritrditev: Opremiti naš avto blind spot ogledalo z enostavno za namestitev vakuumsko sesalno pokal, ki zagotavljajo stabilno in trajno držite brez grdo ostanki lepila

5.Izboljšajte Svojo Vožnjo: Naš avto blind spot ogledalo je strokovno izdelane strokovne proizvodnja, zagotavlja visoko stabilnost in zanesljivost.Povzdignil svoje vozne izkušnje in izboljšanje športnih zmogljivosti z zaupanja med lane spremembe in se obrne.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5