Opis

12W Stropni Ventilator, 3 Nastavljive Hitrosti E27 Pretvornik Znanja Lestenec Ventilator z LED Luči Tiho Dnevna Soba, Spalnica Hladilnik

Funkcija:

1. Premium Material: iz visoko kakovost PP materiala, to stropni ventilator svetloba je trajno, dolgotrajno in tiho.

2. Mehko Osvetlitev: S svojo prozorno akrilno kritje, svetlobe, ki jo oddaja ta hladilni ventilator je mehko in toplo, ustvariti prijetno vzdušje, ne da bi preveč svetle ali v nebo vpijoče.

3. Univerzalni Združljivost: E27 navojem žarnice držalo omogoča preprosto uporabo in je združljiv s široko paleto žarnice, ki omogoča hitro in brez težav namestitev in odstranitev.

4. 360° Vrtljivost in 3-Nastavitev hitrosti: električni ventilator rezila se lahko zavrti za 360°, ki zagotavljajo svež zrak obtok po sobi.Poleg tega ima tri različne nastavitve hitrosti, ki je primerna za različne preference.

5. Eleganten Design in Široko Uporabo: okroglo obliko te lestenec fan svetloba je eleganten in sodoben, zaradi česar je primerna za različne nastavitve, kot so spalnice, dnevne sobe, kuhinje, noč trgih, in tudi kot splošno razsvetljavo za sadje in zelenjavo.

Specifikacija:

Poreklo: Celinska Kitajska

Časovna Funkcija: Ni Čas

Max.Moč:

Tip: Hlajenje Samo

Namestitev: Zgornja Meja

Hitrosti Ventilatorja: Tretji Prestavi

Številka Modela: Stropni Ventilator

Barva: Bela

Velikost: 155 * 110mm/6.10 * 4.33 palčni

Material: pp

Moč: 12w

Vir svetlobe: LED

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

1 x Stropni Ventilator s Svetlobo

Ocene

Prišel zdrobljen in ne povrnejo
Služi funkcijo

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5