Opis

DOSTAVA POLITIKE:

Standard Storitev je Kitajska Post Navadne Majhne Paketni & China Post Registriranih Air Mail.

Da Vrednost>150$Brezplačno Dostava po EMS,DHL.

Da Vrednost>$7 Preko Kitajske Post Registriranih Air Mail.

Da Vrednost

Odpremo In Ravnanje:

Ladijskega Prometa V 48 Državah Združenih Držav Amerike (U. S. In Druge Države, Ki Je Popolnoma Brezplačno, Ponavadi To Traja 12-20 Delovnih Dni V Zda, Se Bo Štela Pošte Prvega Razreda Ko Bo Začela Za Članice.Za Ostali Svet Bomo Uporabili Post Office ' S priporočeno Pošto Storitev, Številko Za Sledenje Če Smo Lahko Zasledimo V Vaši Državi Pošta, spletna Stran, In Ponavadi Traja 20-30 delovnih Dni.

Čas Dostave:

Čas Dostave Je Odvisen Od Praznikov, Države, Carine Itd.Hvala Za Vaše Razumevanje!

Nismo Odgovorni Za Po Meri Dolžnost Je Prišlo V Vaši Državi, Smo Običajno Označi Darila In Pod 10 Usd Na Oblike Po Meri.Če Imate Kakršne Koli Druge Zahteve, Nas Pusti Obvestilo, Ko Naredite Red!

Popusti:

Vse Nakupe Nad 150 Usd, Bomo Nadgradnja Express Dostave, Ki Ponavadi Gre 5-7 Delovnih Dni, Da Najbolj Na Svetu, In Veliko Darilo, Ki Bodo Vključeni Tudi!

Povratne informacije:

Prosim, Pustite Nas 5-Star Na Povratne Informacije!

Če Razmišljate, Da Nas S 4 Zvezdicami Ali Manj, Smo Vas Pozivam, Da Napišite Nam Email Prvič, Glede Težav.Mi Smo Vedno Tukaj, Rešiti Vsa Vprašanja, Ki Se Pojavljajo V Posel.

Pozitivne Povratne Informacije Se Samodejno Levo, Da Se Boste Po Tem, Ko Ste Nas Zapustili Pozitivno Tisti,

Storitve Za Stranke:

Ponujamo Vam 100 % Zadovoljstvo Ob Nakupu.Denar Nazaj, Je Bilo Zagotovljeno Na Vseh Naših Predmetov, V Primeru, Da Niste Zadovoljni Z Njim, Samo Napišite Nam Sporočilo Ali Pišite!100% Zadovoljstvo & Najhitrejši Dostava In Odlične Kakovosti So Naša Obljuba!

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5