Opis

Opis:

【Trajnega Materiala】: Napihljive desko za otroke je narejena iz visoko gostoto poliester kompozitnega materiala.To je vzdržljiv, udobno dotik za deskanje, in ostali Z ročaji lahko ravnovesje vašega telesa in zagotavlja varnost in stabilnost deskanje.

【Prenosen Načrt】: Ta napihljive deskanje board je lahka teža in kompaktne velikosti, opravljanja veliko manj prostora v nahrbtnik ali kovček.Lahko popolnoma napolnjene v trenutku, ko kateri koli preprosto črpalka(Ne vključuje), tako da lahko dobite zmogljiv float takoj.

【Deskanje Board Design】: Surf deska za plažo je zasnovan z stabilnost.Izdelan iz visoko gostoto živahno tkanine in kakovosti zračno blazino, mini deskanje board daje velik vzgon in obremenitve, lahko zagotavljajo odličen nadzor.

【Široko Aplikacije】: plavanje plavajoče desko je zabavno oprema za počitnice ob morju, bazenih, jezerih, prosti čas, bazen okraski in bazen stranke.

【Najboljše Darilo】: Napihljive odbor ukrepi 78cmx56cmx13cm/30.71inchx22.05inchx5.12, Najboljše za rojstni dan, počitnice, poletje darilo za otroke, tako fantje in dekleta.

Specifikacija:

Material: PVC

Velikost: 78cmx56cmx13cm/30.71inchx22.05inchx5.12

Paket Vključuje:

1 Napihljive Desko

Opomba:

1. Vbočeno plovec in ga proč, ko ni v uporabi.

2. Hranite stran od ostrih predmetov, da bi se izognili .

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5