Opis

Light up your outdoor stopnicah in korakov z Visoko učinkovite Sončne Energije našega Sončnega Stopnice Luči.Te luči lahko prenesejo dež, sneg in prihajajo z vijaki ali dvostranski trakom za pritrjevanje.Litje svetlo in privlačno sence, so kot nalašč za osvetljevanje poti.

Specifikacija:

Ime: sončno osvetlitev stopnišč

Velikost: Približno 6.5*5.5*8 cm/2.6*2.2*3.1 palčni

Material: ABS+PC

Nepremočljiva ocena: IP68

Vir svetlobe tip: SMD2835 (zelo svetla vrsta)

Nadzor vrste: nadzor svetlobe + izklop nadzor

Svetloba, barva: topla svetloba

Non-induktivna modeli:

Moč: 1,2 W

Sončne celice: monokristalne silicijeve 2v/0,6 w

Ni-MH baterijo: 1,2 v/1200mah

Število lučka kroglice: 14PCS

Življenjska doba baterije: 10-12 ur, ko je polna

Indukcijsko slog:

Moč: 1.5 M

Sončne celice: monokristalne silicijeve 6v/0,6 w

18650 litijeva baterija: 3,7 v/2000mah

Število lučka kroglice: 9PCS

Življenjska doba baterije: več kot 12 ur, ko je polna

Package Seznam:

1 x Solarni Korak Luči

2 x Vijaki

2 x Širitev Cev

2 x Dvostranski lepilni Trak

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Velika velikost sončne celice: Z močne sončne celice, naše sončne korak luči pretvarjajo sončno svetlobo daljših osvetlitev za do 12 ur po tem, ko polnjenje je končano.Visoka svetilnost LED žarnice ponujajo vrhunsko svetlost, idealen za na prostem stopnicah, krovi, ograje, in poti.

2.Ekstremnih Vremenskih Trajnost: Te solarne korak luči so zidava v upreti najtežjih vremenskih pogojih, z njihovo vse-v-1 design in super vreme-odporne lastnosti, zaradi česar so kot nalašč za uporabo na prostem.

3.Udobno Ansi: Mount te Solarne Korak Luči lahko z vijaki ali dvostranski trakom, brez napeljave hassles.Uživajte žareče in elegantna osvetlitev ponoči z vztrajanjem ali vijačenje jih na katerokoli ravno površino, z dovoljenjem vključeni dodatki.

4.Litje svetlo luč: Osvetlitev širše območje s temi Sončne Korak Luči, ki proizvajajo mehka topla svetloba na vsakem koraku.Uživajte privlačne sence in izboljšano prostem dekor z prozoren pokrov.Nadgradnjo vaše zunanja razsvetljava zdaj!

5.Široka Uporaba: Sončne Korak Luči izkoriščanje energije sonca, ki zagotavljajo zunanjo razsvetljavo rešitev za vaš dom.So kot nalašč za osvetlitev stopnic, stopnic, vhodnih vrat, bazeni, poti in več.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5