Opis

Keychain--3D Knjiga

Kot je prikazano na naslednji sliki :

Ozadje območje uokvirjena z rdeče črte ni naključno.

Samo ozadju naključno

Creative 3D Stereoskopski Keychain za Avtomobilske Ključe Čarobno Knjigo Grad Dinozaver Astronavt Anime Keychains Puzzle Obesek Počitnice Darila

Ime:Keychain

Slog:3D Knjiga

Oblika:Plastika

Prikaz Izdelka

Velikost

Opomba

1.Prosim, pustite vaše ime in priimek,pravi naslov in telefonsko številko, da bomo lahko stik z vami v Olea.si.

2.Imate odgovornost za carinjenje in davek.Naša dolžnost je, da vam pomaga s tem.

3.Lahko imamo čas, razlike,če imamo zamik za odgovor na ti,prosim, ne skrbite o tem in biti malo potrpežljivi.Bomo odgovori, da vam v roku 1 dan.(Če to je naš praznik,se lahko stanejo več časa.)

O Ladijski

1.Prosimo, preverite vaše ime in priimek,pravi naslov in telefonsko številko, ki jo pustijo v Olea.si ko kupite od nas.Če je narobe,ne bomo odgovorni za to.Lahko stopite v stik z nami ASAP

2.Lahko spremljate številko za sledenje v 17 skladb.Če si ne morete slediti, ga,prosimo, da stik z mano.Prosimo, ne skrbi.

3.Če se je srečal z dejavnostjo,festival,prilagoditev politike,oddaljeni regiji,carinski kontroli in tako naprej,parcela bo stalo več časa, da pridejo.Prosimo, ne skrbite.

4.Če na pošti ni mogoče stik z vami,bo to vplivalo na dostavo parceli.Prav tako bomo poslali sporočilo za obveščanje ste v Olea.si.Zato Prosim, bodite pozorni na to.

Garancija & Vračilo

1.Če ne prejmete izdelka v varstvu čas:

a.Če je še vedno na poti,prosimo, kontaktirajte z nami, če želite razširiti vaš varstvo časa.

b.Če jo je izgubil,prosim stik z nami takoj,bomo lahko znova pošljite eno ali povračilo denarja, ki vam po tem, ko smo preveriti.

2.Če ste prejeli izdelek:

a.Če izdelek defectiveor je poškodovan,se obrnite na nas takoj in senda fotografijo, ki ste vzeli.Mi bomo poskušali naše najboljše, da bi to rešili.Prosimo, ne skrbi.

b.Če bomo ladja napačen izdelek za vas,kontaktirajte nas takoj in pošljete fotografijo, ki ste vzeli.Mi lahko znova pošljete pravega za vas in prosim, pošljite narobe, eno nazaj k nam.(Lahko preverite, ko post office dostaviti za vas)

Povratne informacije

1.Vaše mnenje je za nas zelo pomemben.Če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo,si vzemite nekaj sekund, da pustite 5-star povratne informacije.Mi bo zelo hvaležen za to.

2.Če niste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo,prosimo, stik z nami, namesto šolanja nevtralne ali negativne povratne informacije.Mi bomo poskušali naše najboljše, da bi to rešili.Najlepša hvala.

Stik z nami

1.Če imate kakršne koli težave ali potrebujejo pomoč,prosimo, kontaktirajte z nami.Mi smo vedno tukaj.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5