Opis

Gravity Korenje Nož Igrače 3D Tiskanje Potisnite Kartico Mala Igrača Proti Anksioznosti Eni Strani Delovanje za ADHD DODAJANJE in Avtizem

Značilnosti:

1.Trpežne ABS Plastično ohišje: Naše fidget igrača funkcije močna ABS plastična konstrukcija, ki zagotavlja dolgotrajno vzdržljivost.Visoko kakovostnega materiala, lahko zdrži vsakodnevno uporabo brez enostavno razstavljanje ali nošenje.

2.Primeren za Odrasle in Najstnike: Zasnovan kot oprostitev stres igrača za odrasle in mladostnike, naše fidget nož je kot nalašč za vsakogar, za lajšanje tesnobe in stresa.To zagotavlja izpolnitev čutne izkušnje, ki lahko pomagajo umiriti svoj um in izboljša ostrino.

3.Gladek Rob Rezila za Varnost: Oblikovana z natančno uporabo 3D tehnologije tiskanja, naše fidget nož funkcije, gladek rob, rezilo, ki ne škoduje vašemu rokami, med uporabo.Lahko samozavestno igrate z njim brez skrbi nenamerno kosi ali poškodbe.

4.Prenosni in Vsestranski: v Teh mini sprostitveni igrače so prenosna in dovolj majhna, da je mogoče predvajati z uporabo le ene roke.Nosite jih v vas

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5