Opis

Značilnosti:

OOTDTY

Popolnoma nova in visoke kakovosti

Uporablja Serije:Zamenjava glas daljinski upravljalnik, primerni za lg 2021 OLED TV G1, , A1 serije, 2021 QNED Mini LED TV QNED99, QNED90 serije, 2021 NanoCell TV NANO99, NANO90, NANO85, NANO80, NANO75 serije, 2021 UHD TV UP80, UP75 serije.

Močan Daljinski upravljalnik:Z točko , se pomaknite funkcije, lahko izberete funkcije, preprosto tako, da premaknete in s klikom na curson.Prav tako prihaja z glasovnim upravljanjem in 6 vroče tipke, NETFLIX, Video, Disney+, Kanali, Alexa, Pomočnik, boste našli vašo vsebino hitreje kot kdajkoli prej.

Natančen Nadzor in :Nova nadgrajeno čip, funkcija z več kot 30 metrov dlje prenos na daljavo, stabilno delovanje, enostavno nadomestiti manjkajočih ali poškodovanih,ki so oddaljeni, ohrani isto popoln nadzor funkcionalnost vaše originalni daljinski upravljalnik.

Enostaven Za Par:Vklopite in vstavite 2xAA baterije za daljinski .Po približno 20 sekundah, točka oddaljene smeri , nato pritisnite Kolesce (OK).Daljinski upravljalnik obdelave registrira samodejno, in seznanjanje zaključek sporočilo se prikaže na zaslonu. ( Opomba:

baterije in ročno, niso vključene)

Nagrada Materiala & :daljinski upravljalnik je izdelano iz kakovostne ABS plastike in silikona,tako da omogoča oddaljeni zelo udoben in vzdržljiv, gumbi so mehka in občutljiva.Nudimo 90 dni vrnete storitve za boljšo uporabo izkušnje.Če imate kakršna koli vprašanja o vašem naročilu, prosimo, da se obrnete neposredno na nas.

Specifikacije:

Material:Plastika

Model izdelka:MR21GA

Primerno za opremo model:za 2021 AN-MR21GA MR21GA MR20GA MR19BA

Paket Vključuje:

1 x Daljinski upravljalnik (Baterije Niso vključene)

Opomba:

Prosimo, dovolite 0-1cm napak zaradi ročnega merjenja.pls poskrbite, da boste ne moti, preden boste ponudbo.

Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Hvala!

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5