Opis

12V Avto Avdio LED Zaslon Bluetooth-Združljiv Digitalni avtoradio Z 2,5-Palčni Zaslon Stereo Audio Music APP Link, FM Radio RCA Izhod

Funkcija:

1. Več Zvočnih Virov: Ta avto MP3 player podpira več zvočnih virov, kot so FM radio, SD kartico, USB flash drive, in Bluetooth, združljiva povezovanje.To vam omogoča, da uživate v najljubši glasbi ali poddaje, ko ste na poti, in enostavno preklapljanje med različnimi načini.

2. Za večjo Funkcionalnost: poleg igranja glasba, ta centralni večpredstavnostna ima različne pomožne funkcije, kot so pomožni vhod, RCA avdio izhod, subwoofer povezave, telefonski pomočnik, mobilna aplikacija za nadzor in GPS lokacijo in avto iskanje funkcijo.Lahko prostoročno kličete tako, da prilagodite nastavitve zvoka, in tudi našli svoj parkiran avto z lahkoto.

3. Barvita Razsvetljava: avto avdio funkcije sedem-barvno svetlobo, ki se lahko prilagodi glede na vaše razpoloženje in preference.Ta dodaja, zabavno in stilsko dotik vašega avtomobila notranje zadeve, kar vožnja bolj prijetno in udobno.

4. Hitro Polnjenje: polnjenje prek kabla USB v vrata stereo player zagotavlja 2.1 hitro polnjenje, ki vam omogoča polnjenje telefona ali druge naprave, medtem ko na cesti.To zagotavlja, da naprave za bivanje pogon gor in pripravljena za uporabo v vsakem trenutku.

5. Napredna Zaščita: digitalni avtoradio je opremljen s power polarnosti zaščita, ki ščiti pred obratno polariteto in preprečuje poškodbe naprave.To zagotavlja brezskrbnost in zagotavlja varno in zanesljivo delovanje.

Specifikacija:

Certificiranje: NOBEN

Posebne Značilnosti: Radijski Sprejemnik

Poreklo: Celinska Kitajska

Zaslon Velikost: 2.5

Postavitev: V-Dash

Napetost: 12V

OSD Jezik: angleščina

Model Name: Avto MP3 Player

Element Teža: 360 g

Out Power: 45Wx4

Radio Frekvenca: FM od 87,5-108MHz

Radio IC : Integrirani Čip

Močnostni Ojačevalnik IC : TDA1028

Delovna Temperatura : -10~60°C

Bluetooth, združljiva Različica : Verzija 5.0

Velikost zaslona : LED zaslon (bela svetloba)

Mobilni Internet : APP Povezava

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

1 x Gostiteljske

1 x Napajalni Kabel

1 x Daljinski upravljalnik (Dobavljeni brez Baterije se Morajo Pripraviti Svoje Dveh 7 Baterij)

1 x Ročni (da So Položaja Qr Kode)

1 x Demontaža Izklop

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni čas se lahko razlikuje, predvsem v času turistične sezone.

6. Če niste prejeli vašega naročila po 30 dneh od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje vašega naročila in priti nazaj v vas asap.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7. Čas Dostave:

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5