Opis

12 pack 4.5x12inch Lightgrip&Standardgrip Rezanje Mat deluje odlično z Cricut Samo Veselje.Izdelani so iz trpežne nestrupeno PVC materialov.

Standardgrip rezanje mat za cricut veselje je posebej oblikovana za zagotavljanje srednje-teže materialov, vključno z lepilom, ki je podprta deluxe papir, infusible črnilo prenos listi, htv, vinil, pearl papirja, kartona, itd.

Lightgrip rezanje mat za cricut veselje je posebej oblikovana za zagotavljanje lahki materiali, vključno s standardnimi papir, lahka, kartona, vellum, 651, vinil, itd.

veselje mat cricut veselje je ravno pravo količino stickness, da držite materiala, varno v mesto, Ko boste lepljenje materiala na samem predpražniki, da bi ohranili svojo zasnovo dobro,brez zdrsa ali drsna med žaganjem.

Rezanje Preproge Shranjevanje: Uporabite strgalo za strganje proč odvečne kose in lopatico, da previdno odstranite cut slike.Imejte jasno filma pokrov na rezanje mat, ko shranjevanje hraniti rezanje mat lepljivosti brez ostanki in prah.

Barva:zelena + modra

Material:plastika pvc

Vsebina Paketa:

12 x Zamenjava Cut mat

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5