Opis

3 v 1, USB HUB Tip C HUB Širitev Dock Hub OTG USB 3.0/Tip-C 3.0 Do 3 USB USB priključek za Razširitveno Postajo Hitrost 5.0 Gbps 3 Vrata za PC Računalnik Prenosni računalnik

Funkcija:

1.Visoka Hitrost Prenosa Podatkov: Naše zvezdišče usb uporablja USB 3.0 tehnologijo, ki zagotavlja plamen-hiter prenos podatkov s hitrostjo do 5 Gbps.To vam omogoča, da prenesete datoteke hitreje in uspešneje, ki so se sestali vaš prenos podatkov potrebe.

2. Trpežno Aluminijasto ohišje : tip c pesta je izdelana z snažan vse-aluminijasto ohišje, ki ponujajo vrhunsko trpežnost v primerjavi s plastično alternative.Ščiti pred poškodbami in zagotavlja dolgotrajno učinkovitost.

3. Učinkovito Odvajanje Toplote: Nadgrajene z integrirano vse-aluminij zlitine design, naše usb priključek za razširitveno postajo hitro dissipates notranje toplote, izboljšuje splošno stabilnost med prenosa podatkov.

4. Priključite USB naprave, Telefon: izkoristite OTG funkcionalnost, ki omogoča, da priklopite USB pogoni neposredno v telefon.Uživajte enostaven dostop do videoposnetkov, dokumentov, in več ne zanaša na internet podatkov.

5. Tri Vrata in Plug-and-Play: Naš multi port hub ima tri vrata USB, ki v celoti podpirajo različne USB naprav, vključno s flash diski, miške, tipkovnice, in druga dodatna oprema.No so potrebni gonilniki, ki zagotavljajo brez težav plug-and-play funkcije.

Specifikacija:

Poreklo: Celinska Kitajska

Vmesnik Tip: USB Tip-C

Vrata: 4

Standard: USB 3.0

Funtion: Noben

Certificiranje: NOBEN

Številka modela: Multi Port HUB

Package: Da

Izdelek barva: srebrna, siva (neobvezno)

Vhodni vmesnik: USB3.0, Tip-C3.0 (neobvezno)

Izhodni vmesnik: 1*USB3.0+2*USB2.0

Shell material: aluminij zlitine

Hitrost prenosa: 480Mbps-5.0 Gbps

Uporablja oprema: primerna za računalniki, mobilni telefoni, tablični računalniki, prenosniki, ipd.

Velikost izdelka: 79.00x14.00x7mm/3.11x0.55x0.28 palca

Teža izdelka: 12 gramov

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

1 X USB HUB

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5