Opis

Opis:

【Visoko Kakovost Materiala】: Plavati Usposabljanje Pasu je izdelan iz EVA, in je lahke, trpežne, udobne in primerne za odrasle(v 70 kg).Nepremočljiv material, ki je kot nalašč za plavanje, ki zagotavlja vzgon in stabilnost.

【Plavati Pomoči za Usposabljanje,】: Nastavljiv zadnji plavajoče odbor pasu pasu z pritrjevalne sponke, da se prepreči zadnji plovec, ki prihajajo iz off.To ohranja vaš waists plavajo, tako da se lahko osredotočite svojo roko, noge kap tehniko.

【Popravite Plavati Držo】: plavajoči pas je primeren za plavanje začetnike, ki potrebujejo dodatno podporo in zagotavlja optimalno boje in varnost.Nato lahko nadzor dih, plavati učinkovito, in da odlično potezo.

【Večnamensko Odbor】Se bojo float ima širok spekter uporabe, in se lahko uporablja za odrasle.Primerna za bazen usposabljanje in obmorskih igranje, itd.Velikost 72cmx22cmx4cm/28.35inchx8.66inchx1.57 palca.

【Pogosto Uporablja】: Plavanje nazaj float pasu je najboljša izbira za plavalni pripomočki, ki pomagajo začetnike, ki se učijo plavati in postali prepričani v vodo.Kot nalašč pasu podporo plavanje, za plavalce usposabljanja.

Specifikacija:

Material: EVA

Velikost Grafikona:

72cmx22cmx4cm/28.35inchx8.66inchx1.57 palca

Paket Vključuje:

1 Plavati, Usposabljanje Pasu

Opomba:

Prosimo, dovolite nekoliko napak zaradi ročnega merjenja in različnih zaslonov.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5