Opis

Dobrodošli v TK-NAVI Trgovina

>>>Kitajska Top 50 avtomobilsko navigacijo znamke so dobro sprejeti s strani Kitajskih kupcev.Naš cilj je, da trdo delamo, da bi inovativnih strojne & programske opreme Avtomobila Multimedijski predvajalnik, radio, da bi vam, da se osebno izkušnjo.

Naš izdelek Podpira Vse Avto Prvotno Funkcijo:

1 združljiv z avtomobili brez in z začetni zaslon.

2 združljive z avtomobili z/Brez Originalne Navigacijske funkcije.

3 Zgrajena v Carplay&Android Auto.

4 Podpora iDrive,Volan Nadzor, avto info.

5 Podpora Original Radio.

6 vgrajenim BT in Podporo Originalni BT.

7 Podpora Idrive kontrolnik v Android Meni.

8 Podpora izvirni pogled od zadaj kamero.

9 Podporo originalni Parkiranje poti.

10 Podporo AUX Stikalo samodejno.

11 Podpora prehod nazaj na zaslonu začetni zaslon in funkcije.

Opomba!

>>>2012 je prehodni čas za NBT sistem in CIC sistema, prosimo, preverite vašo izvirno avto sistema in LVDS pazljivo, da se izognete nakupu napake, ali stranke, ki ne razumejo, lahko si oglejte naše storitve za stranke, hvala!

>>>Snapdragon Sistem ID8 UI : glavni vmesnik podpira prilagajanje na več načinov, zaradi česar je delovanje bolj priročen in prilagodljiv.

>>>Podpora izvirni vozila prikaz informacij>preostalo olje, zunanja temperatura, napetost akumulatorja, varnostni pas>warning, zavora odpre, podporo originalni vozila, vrata odpiranje in zapiranje informacij

>>> Podpora razcep zaslon.Podporo za dve aplikacije, ki bodo prikazani na zaslonu hkrati, zaradi česar je delovanje bolj udobno in hitrejše.

>>> Vgrajeno Bluetooth

>>> Avto stereo prihaja opremljen z vgrajenim Bluetooth in imenik funkcijo.Sinhronizirate lahko imenik iz mobilnega telefona za to enoto in potem bo hands-free mobilni telefon delovanje udobno in hitro.Prav tako lahko uživajo brezžično predvajanje glasbe iz naprave bluetooth.

>>>Podpora DSP, High-fidelity obnovi kakovost zvoka šokantno zvok, prinese boljši glasbeni praznik.

>>>Povezana 4G, si lahko ogledate v živo tokov, poslušanje glasbe na spletu, igranje iger, gledanje filmov, in uživali resnično 4G rush izkušnje kadarkoli.

>>>Zgrajena v Carplay in Android Auto funkcijo .

>>> Telefon| Glasba | Maps| Poddaje, itd.., lahko priključite telefon z Android zaslon skupaj, nadzor in upravljanje mobilnih telefonov, preko napravo, odprite vaša varne vožnje življenje.

>>> Podpora Ogledalo Povezavo,Android in iOS

>>> Koli vsebine s sistemom Android ali IOS, lahko napravo zrcali na ta enota zaslon ,tako organizacijsko enoto, lahko gledate videe na thr večji zaslon .

>>> Vgrajen GPS/GLONASS Navigacijo

Pomožni Izdelki(Kliknite Za Nakup)

Ocene

Z mojo napako, je bil izdelek naročiti iz Kitajske, namesto EU skladišče. Izdelek je bil podal v zelo kratkem času. Kakovost proizvodnje je odlično. značilnosti, hitro in kvalitetno grajene, so na visoki ravni. Imel sem odlično komunikacijo s Prodajalcem, Michael od samega začetka. On me podpirali ves čas od 0:00-24:00, dokler sem končal vsako podrobnost. Hvala za to in jaz bom zagotovo kupil od tega trga še enkrat.
Dobro, enostaven za namestitev, prodajalec dobro deluje
Ne izgubljajte časa prodajalec ne odgovori po nakupu, če gre kaj narobe , predlagam, da greš z drugo prodajalec
Vse prav! Deluje brezhibno

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5