Opis

Prosimo, upoštevajte,:

Nosljivi naprave za spremljanje človekovih dejavnosti prek elektronske senzorje, in so na potrošniške elektronike ravni.To je normalno za nekatera odstopanja.Uporabnik mora zdravljenje podatkov objektivno.

--Prosim, ne glede na bolnišnico opreme, o branju, to NI medicinsko napravo!

--Pred uporabo, scan QR kodo na ročno, če želite naložiti aplikacijo in ga priključite na uro z APP.

-- Za Android uporabnik: Prosimo, da vedno dovolijo APP dostop do vseh funkcij telefona in vedno pustite, da deluje na.in prosim, vklopite Bluetooth GPS-a v telefonu, preden ga povežete.Izdelek za Android in iOS.

--Prosim za polnjenje, za 2-3 ure, ko ga prejmete.to je bil zmanjka moči po dolgi dostave.Hvala!

Poprodajne Storitve:

Pošiljke:

1. Ladje, ki jih Olea.si Standardna Dostava (Poda, da večina držav v 7-30 dni) in DHL & FedEx (Poda, da večina držav v 3-10 dni).Če to traja več kot 60 dni, bomo 100% vračilo kupnine.

2. Kupci so odgovorni za vse dodatne carinske takse, dajatve in davki za uvoz v vaši državi.

3. Če ni logistics informacije, se najprej obrnite na nas namesto spora.

Garancija:

1. Tri leta garancije za izdelek.

2. Bomo preverili kakovost blaga pred odpremo.Če naprava je napaka ali nepričakovane težave, ne skrbite, se najprej obrnite na nas, mi bo v pomoč ga rešiti.Zaradi časovno razliko, mi ponavadi odgovori v roku 24 ur, razen za praznike.

Povratne informacije:

Vaše zadovoljstvo je naše večno opravljanje.Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo rešiti vse težave in vam zagotovimo najboljšo storitev za stranke.Hvala!

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5