Opis

To sadje lupilnikom ima edinstveno oblikovanje telesa, ki omogoča, da odstopi in se razvili enostavno.Narejen je iz trpežnega nerjavečega jekla za dolgotrajno uporabo in enostaven za čiščenje.Uporablja se lahko za piling jabolka, pomaranče, breskve, banane in več.Prav je, da jih lahko nosite v žepu, torbici ali nahrbtniku.Ali potrebujete prigrizek, doma, v službi ali potovanja, je to sadje lupilnikom je priročno orodje za vas.Ima širok spekter uporabe in se lahko uporablja tudi za rezanje sira, čokolade ali zelenjave.

Ime Izdelka: Večnamensko Zložljivo Lupilnikom

Barva: zelena

Izdelek, material: nerjavno jeklo + PP + TPR

Izdelek debelina: 20 MM debel

Velikost izdelka: 10.5*3.5*2.5 cm

Izdelek teža: 56 G

Izdelek uporaba: primerna za kožo, rane, čiščenje, itd.

Seznam:

Večnamensko Zložljivo Lupilnikom*1

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Oster in udoben: S tem zložljive lupilnikom, lahko olupimo in rešetko sadja in zelenjave z lahkoto.Ergonomsko oblikovanje telesa omogoča udobno, da pridržite in uporabo.

2.Dolgotrajna: iz nerjavečega jekla+PP+TPR materiala, to zložljive lupilnikom ni enostavno rje in se lahko kosajo z dolgotrajno uporabo.Rezilo je oster in trajno, ki vam omogoča, da lupine sadja in zelenjave z lahkoto.

3.Inovativne Lupilnikom: To je tudi scruber, da bi svojo proizvodnjo sijaj in videz sveže.In lahko izbirate med dvema peeling rezila za ustvarjanje neverjetno oblik in tekstur, ki s svojim olupke.

4.Enostavno krat: S tem zložljive lupilnikom, lahko olupimo svojo proizvodnjo hitro in brez napora.Prav tako pregibi lepo in se prilega v vsak predal ali omarico, vodenje vaši kuhinji urejeno.

5.Široko aplikacije: Ali želite lupine sadja, korenje, zelenjava, krompir, paradižnik, čebula ali kumare, to zložljive lupilnikom lahko ročaj jih vse z lahkoto in učinkovitost.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5