Opis

AWESAFE za Seat Leon 2 2005-2020

> > > 9 palca 2.5 D Kapacitivni Zaslon + Quad Core 1.2 GHZ CPU + DDR3 1GB /2GB / 4GB Flash ( neobvezno) + 16GB /32GB / 64GB Pomnilnika ( neobvezno) + Vgrajen Wifi (4G Omrežja izbirno) + GPS Navigacija (Zemljevid brezplačno posodobitev)+ Volan Control + Ogledalo Povezavo + Bluetooth, združljiva+ Vgrajen Mikrofon + FM/AM + RDS + podpora USB DVR ADAS + podpora Evropi DAB Funkcijo + 1080P Video Play + HD 1024*600 + podpora Nadzor Tlaka v Pnevmatikah Sistem

>> OSD Jezik

Ruski, Angleški, Španski, Italijanski, Francoski, Nemški, Kitajski, Estonije, Poljske, Filipino, Finski, Korejski, Nizozemski, Hrvaški, Latvijskem, Litovskem, Madžarskem, Romunskem, Norveški, Portugalski, Japonski, Švedski, Tajski, Turški, Ukrajinski, Madžarska.

>> 7*24 urah Storitev

Na Awesafe, naše poslanstvo je,, ki se trudimo, da vam zanesljiv in čudovit Avto Multimedijski Predvajalnik / Avto Radio, z inovativno strojno opremo & programske opreme, in brezplačne posodobitve za vdelano programsko opremo, programsko opremo, GPS navigacijskih zemljevidov.

Lahko upravljate avtoradio z govorjenjem nekaj besed, da boste razumeli, da je vaš smisel in execuate to.Ta funkcija je obvezen in se izvaja za vnaprej nameščene aplikacije, ki jih potrebujete za nakup funkcijo, tako da ga uporabljate.Kliknite na spodnjo sliko za nakup.

Različne aplikacije, ki so predhodno nameščene ali je mogoče namestiti v napravo, da se naprava bolj funkcionalno in bolj prijetno.

Ko je avto switchs za vzvratno prestavo, se zaslon preklopi v pogled od zadaj z parkirišče linije samodejno, boste prestavo ali parkirati.

(Zadaj kamero, ki je na sliki je opcijski in je bolje, kot redno enega.)

To lahko prikaz 2 aplikacij na zaslonu hkrati, lažje delovanje naprave.Na primer v napravo, lahko navigacijo in predvajanje glasbe ob istem času, ko delitev zaslona.

Ko je avto radio je povezan z ADAS video snemalnik, ki bo Dodatne Vožnje Pomoč Sistem dela, in vas opozorijo, če je vaš avto preveč blizu sprednji strani vozila ali če je vaš avto odstopa od lane, da bi vaše vožnje varnejše in lažje.

Toplo in pomembnih nasvetov:

1).Po iskanju satelitov uspešno prvič, čas in datum se bo posodobitev;

2).Prosimo za razumevanje, da je delovanje sistema in predhodno nameščene aplikacije traja nekaj del pomnilnika; Rusija zemljevid traja približno 3GB; Evropa zemljevid traja približno 7GB;

1. Kakšna je razlika med WiFi in 4G različico?

Naprava ima navigator, predvajanje glasbe, parkirišče funkcijo, itd.Da bi se povezali Interneta, Wifi različice potrebujete za vaš pametni služijo kot srborit.Za lastnike avtomobilov, ki uporabljajo Internet pogosteje, če potujete, vam priporočamo, da kupite 4G različice.

2. Če vam ni všeč izdelek, je možno, da se vrnete?

Če ste v resnici niso zadovoljni z izdelkom, ga lahko vrnete blago vrniti na naše skladišče v Rusiji/Španija/Kitajska.

3. Kako nastavite volan nadzira

>WIFI različici

Nastavitev--avto infotainment--CSD--kliknite clearall prvi ---nato kliknite ikone.Ko je utripa, pritisnite gumb na volanu, da se ujemajo z ikono.Ko učenje uspešno, bo spremenila barvo.

>4G različice

Nastavitev-genaral--volan nastavitev

Prosimo pritisnite gumb na volanu, in hkrati kliknite gumb, na zaslonu za tekmo, bo spremenila barvo po ujemanje.

Opomba: Če ste naročilo prihaja z canbus, prosimo, pojdite nastavite canbus vrsto, nato gumb lahko delo, prosimo, obrnite na našo službo za pomoč.

4. Kako priključite kamero zadaj ?

1) rdeči kabel ① je povezan z varnostno svetlobno "+";

2) črni kabel ② je povezan z varnostno kopiranje svetlobe "-";

3) obračalni odkrivanje kabel ④ (Rjave barve,) je priključen na rdeči kabel③, ki sega od video vhod kabel;

4) ⑤ kabel ni nujno, da je povezan.

5. Kako spremeniti Zagonsko Logotip za WIFI različico?

Nastavitve ---Avto infotainment ---Common---Boot logotip ---geslo 5678---izberite logotip.

6. Kako narediti OBD2 dela za WIFI različico?

Prosimo vnesite nastavitve, če želite odstraniti OBD2 ikono na namizju, nato pa priključite normalno.

Nastavitve--Avto infotainment--O napravi---Kliknite prestavi na desno(to zaprosite za kodo 8888)---Menu ikona, dvakrat kliknite levo ikono, se bo prikazoval v desno polje in nato shranite nastavitev in znova zaženite napravo.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5