Opis

Frenzel Uho Izravnalna Usposabljanje Orodje Aluminij Zlitine Practing Uho Ravnotežje Tlaka Opreme Uho Izravnalna Pomožne Praksi Orodje za Potapljanje na Vdih Spearfishing

Funkcija:

1. Premium aluminijeve Zlitine: Izdelane z visoko kakovostjo aluminija zlitine, to uho izravnalna usposabljanje orodje je lahek, vendar čvrst, ponujajo odlično trpežnost.Njegova površina je obdelana s anodizacija in je na voljo v več barvah, ki zagotavlja odpornost proti koroziji in rjavenju za dolgotrajno uporabo.

2. Okrepljeno Oprijem z Utori: Zasnovan z specializiranih utor na sredini, je to practing uho ravnotežje tlaka opreme izboljša vašo prijem, ki omogoča bolj stabilno in varno drži med podvodnim usposabljanja.Uživajte okrepljen nadzor in zaupanja, medtem ko prakticiranje svoje potapljaško znanje.

3. Dvojno Čiščenje Sistema: Naša inovativna oblika podvodno apnejo usposabljanje orodje funkcije sekundarne vode splakovanja na zrak, zagotavlja temeljito čiščenje dihalnih poti.To pomaga ohraniti čisto in higienično dihanje prehod, spodbujanje varnosti in udobje med daljšim potapljanje seje.

4. Flangezo Uho Tlak Izenačevalnik: Posebej razvita kot pripomoček za prosti potapljači, to uho tlak izenačevalnik pomaga pri obvladovanju izravnalna tehnike na kopnem.Izboljšanje in dorečejo ušesu tlak izravnave znanj izboljšati svojo učinkovitost in udobje med globokih potopov.

5. Profesionalno Potapljaško Opremo: Ta vsestranski uho izravnalna pomožne praksi orodje je pomemben dodatek za vsak potapljač, ki je orodje za zbiranje.Ali ste začetnik ali izkušeni potapljač, naš izdelek nudi potrebno podporo in prakse priložnosti za izboljšanje svoje sposobnosti in excel v podvodni svet.

Specifikacija:

Poreklo: Celinska Kitajska

Številka Modela: Uho Izravnalna Usposabljanje Orodje

Izdelek material: aluminij zlitine

Izdelek barva: zlata, modra, rdeča, vijolična, črna (neobvezno)

Proizvod velikost: 6 cm/2.36 inx 2 cm/0.79 v

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

1 x Uho Izravnalna Usposabljanje Orodje

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5