Opis

Tuya EU v Pametno Vtičnico 16A Zigbee 3.0 Pametne Vtičnice Vtičnice Vtičnice z Močjo Spremljanje Aplikacij za Nadzor Dela z Alexa Google Pomočnik

Funkcija:

1. Glasovni Nadzor: Preprosto upravljanje vaših gospodinjskih aparatov z glasovnimi ukazi uporabi Alexa in Google Pomočnik, zaradi česar ta pametni plug ukaz center za domače naprave.

2. APP Nadzor: Uporabite Tuya Smart APP na svoj pametni telefon za oddaljen nadzor naprave, ki jih preprosto priključite jih v ZigBee 3.0 pametno vtičnico prek 2.4 G Wi-Fi.

3. Urnik Vašega Doma: Nastavite urnike za vaše naprave, na kateri koli dan.Ustvarite skupine za vse vaše pametne naprave in nadzor nad njimi z enim ukazom.

4. Široko Kompatibilnost: Kot izhodišče za avtomatizacijo doma, ta pametni plug zagotavlja obsežno združljivost z večino gospodinjskih elektronski izdelki, ki vodijo k pametnejši način življenja.

5. Eleganten in Kompakten Design: izboljšana plastično ohišje ponuja boljšo compactness in trajnost.Njegova preprosta, vendar eleganten design neopazno zlije v vsakem kotičku vašega doma.

Specifikacija:

Eno-tipka za vklop/izklop, Časovni razpored za vklop/izklop, Nastavite zamudo naloge

V realnem času toka in napetosti, merjenja moči

Vhodno napajanje: AC 85~240V 50/60Hz

Največji tok: 16A

Pripravljenosti poraba energije: do 0,5 W

Delovna temperatura: 0℃-40℃ (32°F-104°F)

Delovna vlažnost: 20% - 85%

Brezžični frekvenca: 2,4 GHz

Brezžični protokol: Zigbee 3.0, IEEE 802.15.4

Brezžične razdalje: 55M

Velikost izdelka: 50 mm*50 mm*85mm/1.97*1.97*3.35 v

Teža: 85g

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

1 x EU Smart Plug

1 x Navodila

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5