Opis

Spoštovani kupec: dobrodošli v naši spletni trgovini!Če ste nezadovoljni z opravljanjem vaš prtljažnik za zaklepanje ali če je pik, naš Zadnji Prtljažnik Zaklepanje Pogona Popravilo Kit je odlična rešitev za vas!To orodje za popravilo kit je opremljen z 12V DC motor motor, ki zagotavlja odlične zmogljivosti in zanesljivost, da se zagotovi nemoteno delovanje vaš prtljažnik za zaklepanje.

Zakaj Izbrati Naše Zadaj Prtljažnik Zaklepanje Pogona DC Motor?

1. Visoko-kakovostni Materiali: Naše komplet je narejen iz vrhunskih materialov, ki zagotavljajo trajnost in dolga življenjska doba, ki vam zagotavlja zanesljivo rešitev popravila.

2. Hitro Popravilo: Z našimi komplet, vam ni treba čakati tehnik ali plačati drago popravilo pristojbine.Lahko začnete popravilo takoj in obnoviti normalno delovanje vašega prtljažnik za zaklepanje.

3. Stroškovno Učinkovito: v Primerjavi z zamenjavo celotnega zaklepanje skupščine, naše popravilo kit ima nižje stroške in zagotavlja enak učinek.To je ekonomično in izvedljivo izbira.

4. Visoka Kompatibilnost: Naše popravilo kit je kompatibilen z trunk ključavnice različnih modelov avtomobilov, ki zagotavljajo široko uporabnost.Ni važno, kakšne vrste vozilo, ki ga imate, boste lahko našli primerno rešitev.

Primerno za:

-2014-2019 Mercedes Benz VITO W447

Navodila Za Namestitev:

1. Zagotovi vozilo v varnem stanju, izklopite motor in izključite napajanje.

2. Odprite prtljažnik in poiščite prtljažnik za zaklepanje.

3. Razstaviti staro deblo zaklepanje skupščine.Morda boste potrebovali izvijač ali druga orodja, kot je opisano s strani proizvajalca vozila.

4. Postavite nov Motor v prvotni položaj in se prepričajte, da je pravilno priključena na vozilo.

5. Uporabite izvijač ali drugih orodij za varno vgradnjo v vozilo na mestu.

6. Napajalni in zagotoviti vse povezave pravilne.

7. Zagon vozila in testne funkcije za prtljažnik za zaklepanje.

Prosimo, upoštevajte,: Pred namestitvijo in uporabo našega popravilo kit, prosimo, prepričajte se, da ste preveriti in popraviti vozila v skladu s proizvajalčevimi navodili za zagotovitev varnosti in pravilnosti.

Nakup naših Zadaj Prtljažnik Zaklepanje Pogona Popravilo Kit 12V DC Motor Motor zdaj in uživajte boljše trunk zaklepanje izkušnjo za vaše vozilo!zabavaj se!Če imate kakršna koli vprašanja ali potrebujete pomoč, vas prosimo, da se obrnete na našo pomoč strankam.Hvala vam za izbiro naših izdelkov!

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5