Opis

Bullet Točk:

1. Uporabite Varno: Britev, Strgalo je zasnovan, da bi ostro in ročno-zaščitna, je enostaven za uporabo, udoben in vzdržljiv, da lahko zaščito roke in se izognili praskami med uporabo, primerna za dolgotrajno uporabo.

2. Materiali, ki Dobro Kakovost: Strgalo Orodje je izdelano iz kakovostne ABS, deluje enako kot kovinsko strgalo, medtem ko vas ščiti pred poškodbami in praskami, primerna za vsakdanjo uporabo.

3. Enostavno Delo s: Razor Strgalo je enostaven za uporabo, ga lahko preprečijo poškodbe, ko rezanje film ali nalepke, in lahko izpolnjujejo vaše različne potrebe čiščenja, nalepke, trajnost in udobje.

4. Primeren za Fotografiranje: Steklo Strgalo je enostaven za prevoz, to je priročen nalepke strgalo, dovolj, da prihranite prostor in dal v orodje torbo ali žep, ko so na poti, super za kuhinje, delavnice, pisarne.

5. Široka Uporaba: Barve Strgalo je zasnovan tako, da se pogosto uporablja, ga lahko uporabljajo za odstranjevanje nalepk, lepila, etikete, nalepke, lepila, primerna za štedilnik, steklo, okno avtomobila, strešnik.

Opis:

Britev, Strgalo je zasnovan, da bi ostro in ročno-zaščitna, je enostaven za uporabo, udoben in vzdržljiv, da lahko zaščito roke in se izognili praskami med uporabo, primerna za dolgotrajno uporabo.

Značilnosti:

1. Deluje enako kot kovinsko strgalo, medtem ko vas ščiti pred poškodbami in praskami.

2. Lahko izpolnjuje svoje različne potrebe čiščenja.

3. Mogoče ga je uporabiti za odstranitev nalepk, lepila, etikete, nalepke, lepil.

Specifikacije:

1. Ime: Orodje Strgalo

2. Velikost:

Rezilo: približno 4*1,8 cm/znašala 1,57*0.71 cm

Ročaj: o 9.7*4.1 cm/3.81*1.610 cm

3. Material: ABS material

4. Teža:

Rezilo: približno 60 g

Ročaj: približno 20 g

Seznam Vsebine:

1*Britev Strgalo

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5