Opis

Tehnični podatki:

Material: Poliester

Velikost: 22 * 13 * 9 cm

Barve: črna, roza, zelena, vijolična, modra, mornarsko

Značilnosti izdelka:

1. Velika zmogljivost dvojno plast platno pero vrečko: To pero vrečko sprejme velike zmogljivosti modela in je razdeljen na dve plasti interno, v katere lahko shranite več pisarniški predmeti, kot so svinčniki, pisala, ravnila, radirke, itd.Platno material je vzdržljiv in enostaven za čiščenje, ki zagotavlja dolgo življenjsko dobo.

2. Več funkcijski prenosni čoln oblikovane tiskovine primeru: Ta svinčnik primeru sprejme čoln oblikovan design, z srčkan in edinstven videz, zaradi česar otroci bolj pripravljeni za uporabo.To se ne uporablja le za shranjevanje tiskovine, ampak služijo tudi kot majhna škatla za shranjevanje za majhne igrače, kovanci, in druge manjše predmete.

3. Preprost pero torba je primerna za osnovnošolce: To pero torba je izdelana s preprosto in elegantno obliko, ki je primerna za osnovnošolce za uporabo.Njen videz ne bo preveč zapleten, in izbiro sloga je preprosto, izpolnjuje estetske potrebe osnovne šole študentov.Hkrati je tudi zelo lahek in enostaven za prevoz.

4. Pero torba narejena iz kakovostnih materialov: To pero torba je izdelana iz visoko kakovostnih platno material, natančna sešiti in trajne.Njegovo zadrgo design omogoča odpiranje in zapiranje bolj udoben in manj verjetno, da bi dobili zaljubljen ali pa je poškodovana.Gradivo je brez vonja, brez škodljivih snovi, in je varen in zanesljiv.

5. Primeren za razne priložnosti: Ali je to šola, družina, ali potovanje, to pero torba je zelo primerna.To se ne uporablja le za shranjevanje tiskovine, ampak tudi kot odlično darilo za otroke, povečuje njihovo učenje in zabavno življenje.Njegova večnamenska zasnova izpolnjuje različne potrebe in lahko izpolnjujejo zahteve visoke zmogljivosti shranjevanja.

Opozorilo:

1. Zaradi ročnega merjenja, prosimo, dovolite razliki 1-3cm.Hvala vam za vaše razumevanje!

2. Zaradi razlike med različnimi monitorji, prosimo, upoštevajte, da slike morda ne odraža dejanskih barv projekta.

Paket vključuje:

1 * torbica Pen

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5