Opis

specifikacije

Material: Kovina+Akril

Velikost: glej sliko

Značilnosti:

1. Prosto drsenje - brez ovir; Truda; Nobene težave.Naše tuš zavesa kljuke so iz nerjavečega jekla, s površino electroplated, nerjavečo, non fading, gladko, nizka raven hrupa, in čvrst in vzdržljiv.

2. Ročno carving art - izredno carving proces, ki je doživela več deset procesov.Vzorec je realističen in obrtniški plasti so vidno.

Naše tuš zavesa kljuke so obrti, ki jih lahko v kombinaciji s preprosto navaden barvne zavese ali krasen zavese.Kavelj, ki sije svetlo na sveti, dodajanje čist in eleganten videz za vsako kopalnico.

4. Okolju prijazne in nestrupeno - z uporabo visoko kakovostnih naravnih smol materiale in okolju prijazne barve, brez vonja, varen za uporabo, okolju prijazna in neškodljiva za človeško telo.

5. Odlična kakovost in površinske dokončaj - jeklo je prevlečena z nerjavečo materialov.Tudi, če se uporabljajo za dolgo časa, ne bo škode ali zbledi.Visoka kakovost sol spray preskus odpornosti, natezni preizkus

Opozorilo:

Zaradi številnih dejavnikov, kot so svetlost zaslona in svetlost svetlost, dejansko barvo izdelka lahko nekoliko razlikujejo od slike prikazane na spletni strani.

2. Prosimo, počakajte za majhne razlike med podatki in ročne meritve.

Paket vključuje:

Kavelj * 12

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5