Opis

Ime izdelka: Daljinski upravljalnik potapljanje tleh plug svetlobe

Velikost izdelka: 7*3.2 cm/2.76*1.26 v

8*3.2 cm/3.15*1.26 v

Izdelek barva: preglednost

Izdelek material:Shell plastike

Značilnosti izdelka:

1. Visoko Zmogljivi LED Potapljaške Luči - Osvetlitev vaše podvodnih dogodivščin s tem močno LED potapljaška luč.

2.Magnetni Sesalne in Steni Visi - Ta potapljanje svetlobe lahko preprosto priložene površin s svojo magnetno sesalne in steni visi zmogljivosti.

3.Daljinski upravljalnik - priložen daljinski upravljalnik vam omogoča, da spremenite glede na barvo, svetlost, in način, na razdalji, in doda udobje in enostavnost uporabe za vaš bazen izkušnje.

4.Vsestranska Uporaba - potapljanje svetlobe je namenjena za uporabo v bazenih, akvariji, in drugih vodnih okoljih, zaradi česar je idealen dodatek za vaš dom ali poslovni.

5.Nepremočljiva Design - potapljanje lahka nepremočljiva design zagotavlja trpežnost tudi v najtežjih podvodni pogoje, zaradi česar je zanesljivo in dolgotrajno svetlobnih rešitev.

Previdnostni ukrepi:

1. Kot vsi vemo , v različnih računalnikih prikaz barv drugače, barvo dejanski element, ki se lahko nekoliko razlikuje od naslednje slike.

2. Če menite, težko izbrati velikost, vas prosimo, da se obrnete mewe vam bo dala nekaj predlog, ampak to je za vas zgolj kot referenca.

Pošiljka vsebuje:

8,5 cm 1 kos/7 cm 2 kos Daljinski upravljalnik potapljanje tleh plug svetlobe

Hvala za vašo podporo!Dobrodošli, da kupujejo od nas!Obstaja toliko koristen in poceni izdelek v naši trgovini.Dobrodošli na obisk.Upam, da boste imeli lep dan!

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5