Opis

Bullet Točk:

1. Odlično delovanje: Ta keramični avtomobilske prevleke daje avtomobilu visok sijaj in trdoto, da traja dolgo časa.Ima odlične zmogljivosti v odporni na obrabo in praske, vodenje vaš avto videti nove in bleščeče.

2. Trajen učinek: Ta izdelek zagotavlja zanesljivo zaščito za vaš avto površino, zaradi česar je odporen na praske, madeži, in corrosions.By uporabi to prevleko lahko dosežejo odlične dolgoročne rezultate, ki traja dolgo časa.

3. Barve Zaščite: To keramične avtomobilske prevleke bo podaljšate življenjsko dobo vašega avtomobila barve za preprečevanje umazanijo, kisli dež, UV žarki in oksidacijo iz škodljivo je.To bo tudi to, da je vaš avto sijajni

4. Enostavno Vzdrževanje: S tem keramični avtomobilske prevleke, lahko prepreči praske in madeže na vašem avtu na površini.Prav tako omogoča čiščenje postopek hitreje in lažje, kot se zmanjšuje trenje med umazanijo in barve.

5. Široko aplikacije: Keramični Avtomobilske Prevleke zaščititi in obnoviti gume, motorja, usnje, barve, kovinski, ABS, kroma in kolo površin, zaradi česar vaš avto videz novega in sijoče.

6. Pametna Rešitev za Nego Avtomobila.Ta vosek lahko pomaga odstraniti praske in madeže iz vašega avtomobila površine z odlično zmogljivostjo.Ima dolgoročen učinek, ki se lahko zaščitite svoj avto pred umazanijo in prahom.Prav tako lahko prepreči oksidacijo in corrosions vašega avtomobila barve.Vosek je enostaven za uporabo in lahko vaš proces čiščenja hitreje in lažje.Lahko jo uporabite na kateri koli del vašega avtomobila, vključno z volanom.

Specifikacija:

1. Vsebina: 120ml

2. Velikost izdelka o: 18x5x5cm

Vrste nasvetov:

1. Zaradi barvno temperaturo zaslona, kamere, osvetlitve okolja in fotografijo, spretnosti, itd., lahko pride do rahle barvne razlike na slikah, nekaterih proizvodov, in barva je ob upoštevanju dejanskega izdelka!

2. Zaradi različnih ročno merjenje, prosimo, dovolite rahlo velikost razlika.

Seznam:

Tekoče Nič Popravilo Vosek x1

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5