Opis

O podjetju.

Smo bili ustanovljeni v letu 2011 in so specializirani za strežnik in računalnik deli in pooblaščeni prodajalci.Vsi elementi so resnične.

Carinjenje:

1. Uvozne dajatve in davki/stroški niso vključeni v ceno.Te provizije so pod prodajalca nadzor.Če imate posebne zahteve se obrnite na nas pred naročilom.

2. Če zavrnete in vrne paket za carinske razlogov, ste odgovorni za vse stroške, ki izhajajo iz nje.

O izdelku :

(1) "Specifikacije" parameter je delno napolnjena v sistem, ker sistem nima točnih podatkov.Zato obstajajo nepravilnosti.Če stranke ne more natančno sodnik izdelka, prosimo, obrnite na službo za stranke.

(2) "Izdelek Inventar" Smo proti toku, dobavitelji in nakup ekipi; medtem, imamo nadaljnji trgovcev na debelo.Spletno nakupovalno središče je povečanje prodajnih kanalov podjetja.Torej, naš izdelek, zaloge in cene se lahko spremenijo.Zaradi velikega števila izdelkov, je lahko prepozno, če želite posodobiti.Kupci so dobrodošli, da prevzamejo pobudo komunicirati z našo customer service osebje.

(3) "Izdelek slike" vključujejo standardne slike, ki jih dobavitelji in nekatere fizikalne slike.Slike so samo za stranke, opredeliti izdelke, to ne pomeni, da izdelki, stranke dobijo, morajo biti popolnoma enake kot izdelki v slikah.To bi moralo biti zdrav razum, tako da mi ne pojasni preveč.

(4) "Novih in rabljenih" Večina naših izdelkov so razstaviti ali uporablja izdelke.Obstajajo tudi nekatere povsem nove izdelke.Tudi uporabljali izdelke, ki so različni, nekateri so 90% novih in nekateri so 80% novih.Če imate potrebo za to, prosimo, obrnite na službo za stranke.

(5) "Postavka Stanje: Rabljeno", ne merijo po standardni novih.Površina izdelka lahko so praske, vendar pa ne bo vplivalo na vašo uporabo.Bomo poskušali naše najboljše, da zagotavljanje najboljših storitev za vas.

O ladijski promet.

(1) .Če ne boste prejeli paket na čas, prosim, ne spora brez obrnete na nas.Stik z nami prvič.Poslali vam bomo novega ali polno nadomestilo.

(2) .Prepričajte se, da je naslov pravilen.Odgovorni boste za vse stroške, ki nastanejo zaradi nepravilne informacije o pošiljanju.

(3) dostava pogoji za "Logistiko", so FOB Shenzhen in ne prevzemamo odgovornosti za kakršne koli dajatev, ki jih povzročajo namembni državi.Mi lahko pišete na nizko ceno, kot je deklarirana vrednost na vašo zahtevo, vendar ne prevzemamo odgovornosti za težave, ki jih povzroča nizka izjava, saj je ukrepanje na vašo zahtevo.

(4) "Ocenjena dostava datum" je samo za referenco, prosimo, da upoštevate čas poštnine na Olea.si.

(5) "Embalaža" Bomo paket paket sturdily (ne v originalni embalaži in ne veljajo za medkrajevni prevoz).

Pomembno Pred nakupom Obvestila.

(1) "ZNAK ZA" Prosimo, preverite paket, preden se prijavite za to.Če niste zadovoljni s točko (e.g.blagovne znamke, videz, poškodbe, itd.), prosimo, da zavrne podpis za to.Ko se prijavite za paket, se strinjate, da je stanje elementa.Če je poškodba je ugotovil, potem ko je prejemanje, prosimo, navedite unboxing video in popolne škode potrdilo logistično podjetje.Če ne morete dokazati škodo, vam ne bo treba nadomestiti.

(2) "Izdelek, Uporabite" Prosimo, ne spreminjajte ali razstaviti izdelek brez našega dovoljenja.Ko spremenite ali razstaviti, ali je garancija za okolje je poškodovana, ne bomo ponudili garancijo ali povračilo.

(3) "Testiranje" Imamo strokovno nakup ekipa.Nekateri izdelki so na področju preizkušen v času nakupa, tako da morda ne bo priložnost, da preizkusite in fotografija vsak izdelek v podrobno posamično.Bomo fotografiranje vsak izdelek, ki bodo dobavljeni kot dokaz.Če je potrebno, ali je na voljo, bomo za testiranje in fotografijo.

(4) "Garancija" Naša garancija je običajno za tri mesece in izdelek je brezplačna, vendar je kupec odgovoren za vrnitev ladijskega stroškov proizvoda, razen če ni drugače dogovorjeno.

(5) "Ni Razlog za Vrnitev" Naši trgovini ne sprejema nobenega razloga za vračilo.Obstaja samo en veljaven razlog: težava s funkcijo izdelka, ampak potrebam strank, da zagotovijo zadostno strokovno dokazov.

(6) "Spora" ne prevzemamo polno nadomestila za katerega koli razloga, vendar sprejemamo tudi ne vrne.Kupec mora plačati stroške vračila izdelka.Tudi, vrnjeni izdelek mora biti v enakem stanju, kot takrat, ko smo ga poslal kupcu.Če bomo našli kakršno koli škodo, ki bi jo stranka po prejemu blaga, kupec je odgovoren za to.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5