Opis

Prenrediti vaš vrt z našim krovom sončne luči!Ti steno nameščenih lepote so kot nalašč za dolgoročno, brezskrbno uporabo, medtem ko varčevanja z energijo.Plus, so zaščitite svojo družino, vid in polepšati vaš zunanji prostor popolnoma.Nadgradite vaš vrt s te prijazno osvetlitev danes!

Specifikacija:

Ime izdelka: Solar LED Stenska Luč

Material: ABS, LED lučka kroglice

Barva: Črna

Svetloba, barva: topla svetloba + beljenje svetlobe

Sončne celice: 3V/120mah

Baterijo: 1,2 V/1000mah

Čas polnjenja: približno 6~8 ur pod svetlobo

Čas osvetlitve: približno 10-12 ur, ko je polna

Velikost izdelka: 12x8.5x4cm/4.72x3.35x1.57in

Teža izdelka: 125g

1 Krova Sončne Luči

1 sklop dvostranski lepilni trak in vijak pack

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Učinkovito Varčevanje z Energijo: Opremljena z inteligentnimi tehnologije za nadzor, ti sončni pogon krova luči, samodejno polnjenje čez dan, varčevanje z energijo in odpravlja potrebo za ročno upravljanje.Luči se samodejno vklopi ponoči in vklop in izklop, ki temelji na svetlobi, kar vam brezskrbno osvetlitev.

2.Brez težav Namestitev: Prihranite čas in energijo s temi sončni pogon krova luči.Brez truda mount jih na kateri koli površini, ki uporabljajo obojestranski lepilni trak, ni vrtanje ali napeljave, ki zahteva.Uživajte instant osvetlitev z lahkoto.

3.Izjemno Trpežne: Naš krov luči, solar powered pohvali življenje-razred nepremočljiva design, ki zagotavlja visoko vzdržljivost, zaradi česar so odporne na ostre zunanje okolje, kot so dež, sneg, veter in pesek brez kompromisa.

4.Vid Varstvo: Z enotno in mehko svetlobo, pike, naš krov luči, solar powered zaščito vaše družine vid pred kruto glare.Udobno in prijetno svetlobo ustvarja prijetno vzdušje za vaš zunanji prostor.Brez utripanja zasnova zagotavlja stabilno in očesu prijazno osvetlitev.

5.Praktično Svetlobe Dekoracijo: Uresničitev popoln dekorativni stik z našo sončno energijo krova luči.Z različnimi svetlobe, barv, preklopite med toplo in pisane odtenke, za številne očarljivo učinkov.Okrasili vaše lep vrt s te majhne in lepe luči.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5