Opis

Bullet Točke s: 1.Maksimirati Vaš Kuhinjski Prostor: Uporablja prostor v kotu korito z našo razširljiv Preko Korito, Odcejevalnik, sprostiti dodaten prostor v notranjosti dimnika za vse vaše kuhanje in čiščenje potrebe.

2.Čvrst material: Z Nad Korito, Odcejevalnik Cedilo, ni več borijo, da imajo težka pot!Narejen z živilskih PET materiala, to ne deformira ali poškoduje, od toplote, in ne izpust škodljivih snovi v vaši hrani.

3.Enostaven za uporabo: Ta multifunkcijski nad umivalnikom cedilo je cedilo enostavno razstaviti in visi nad pomivalno korito za enostavno čiščenje.Brez truda spremenite položaj odvajanje stojalo in uporabite za sev zelenjave ali sadja po pranju.

4.Široko uporabo: Enostavno čiščenje in prep vaše jedi z našo trajno Nad Korito, Odcejevalnik, opremljen z razširljiv roke, da se prilega vse velikosti korito, omogoča enostavno suh zrak pribor, skodelice, in majhne plošče, sperite zelenjavo in sadje, testenine odcedimo in celo odtaljevanje zamrznjene hrane, medtem ko ohranjajo svoje pulti nered-brezplačno.

5.Hitro Odvajanje: korito cedilo za pomivalno korito ponaša dobro stabilnost in lep, preprost videz.To ni enostavno zlepi, zahvaljujoč nad umivalnikom cedilo, načrtovanje, zagotavljanje vaše pomivalno korito ostane čist in brez delcev.

Descrip nega: To Korito Cedilo za pomivalno Korito je popoln dodatek za vašo kuhinjo!To enostavno visi nad umivalnikom, shranjevanje plemenitih števec prostor.Ne samo, da je ni lahko deformira ali poškoduje, ga lahko tudi sperite zelenjavo in sadje, testenine odcedimo, odtaljevanje zamrznjene hrane in še več!Dobil tvoj danes!

Specificatio ns: Ime: Teleskopsko Zložljivi Rastlinskih Bazena Možganov Košarico

Material: PET

Neto teža: 420g

Razgrniti: 44.1x20.6x8.6 cm/17.36*8.11*3.39 cm

Krčenje: 33.6x20.6x8.6 cm/13.23*8.11*3.39 cm

Barva: Prozorno Bela, Prosojna Zelena, Pregleden Siva

Paket ing seznam: 1 x Nad Korito, Odcejevalnik

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5