Opis

Naslonjalo za noge viseči mreži Potovanja Stopala Obešalnik za Odrasle, Otroška Spalna Posteljo v Letalo, Vlak, Avtobus, Avto Potniki Obrestuje Počiva Noge Noge

Opis:

Ljudje, ki potujejo z letalom in vlakom, so pogosto zaskrbljeni, nehigienično in nečisto sedežev. "Dolge razdalje sindromov", kot so bolečin v križu in nogi, odrevenelost, ki jih povzročajo dolge razdalje selijo tudi težave medkrajevni potniki.Poleg tega starši z dojenčki in otroci se pogosto pritožujejo, da je težko za otroke, na letalih in vlaki, da zaspite.

Če smo design, sedeža kritje ledvene podpore in noge, da lahko reševanje zgoraj navedenih problemov.Večfunkcijsko zrakoplova anti-umazano sedeža se je utrnila.

Ergonomska oblika, prilagodljivost in enostavno prenosljivost naše potovanje noge viseči mreži, bi bilo treba imeti za udobno potovanje za vas in vaše otroke!

Uporabite ga kot potovalni naslonu za stopala za letala in vlaki, učinkovito dvignemo noge in noge, da si pridobijo ustrezno sedenje držo in lajšanje bolečin v hrbtu in noge, otekanje za izboljšanje obtoka.To je tudi kot anti umazano sedeža, ščiti telo pred umazane stvari na sedež površino.Hranite vaše telo zdravo in čisto.

Paket Je Vključeno:

1x noge viseči mreži

ali 1 set x naslonu za stopala viseči mreži

Opomba:

1. Naše Noge viseči mreži za Odrasle je priporočljivo za 10 let in navzgor!Leta viseči mreži, se NE sme uporabljati med vožnjo, vzlet in pristanek.Otroci morajo biti pod nadzorom odrasle osebe ves čas in še naprej nositi varnostnega pasu, ko je s pomočjo Letenja viseči mreži.

2. Zavedati se morate, da uporaba našega izdelka (in katere koli izdelka v trgovini) je po presoji kabinskega osebja na dan.

3. To naslonu za stopala viseči mreži izdelek že zaprosil za oblikovanje patentov v zda.Patenta številka: 29/673,180.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5