Opis

Utrujen nadležen hišne las in vlaken uničuje vaš nedotaknjene listi?Naše funkcionalne gladko roller krtačo lahko zagotavljajo globoko čiščenje za vaš prostor in vam prinašajo čisto doma.Kot nalašč za pometanje stran zašli lase in puh iz svoje postelje, to priročno orodje, ki bo vaš prostor videti brezmadežno brez kakršnih koli težav.

Specifikacije:

Izdelek: Nalepka

Barva: bela, roza, modra, zelena

Material: pp

Velikost: približno 25*11 cm/9.84*4.33 cm

Teža: 200 g o

Seznam Vsebine:

1pc* gladko Lepljivo rolle

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Trajno in Učinkovito: S svojo čvrsta konstrukcija in PP ščetinami materiala, to gladko lepljivo valj zagotavlja učinkovito odstranjevanje vlaken, prahu, in hišne las.To je vzdržljiv in enostaven za čiščenje, kar je priročno orodje, ki bo trajala dalj časa.Uživajte čiščenje doma z lahkoto.

2.Anti-scratch in Nežno: Naše lepljivo gladko roller je gosto in prožne dlake ne povzročajo škode za tkanine, zagotavljanje brez prask ali poškodb.Je lahka up gladko, prah, dlake, in umazanijo iz oblačil, pohištva in avtomobilskih sedežev, vodenje vaš življenjski prostor nedotaknjene.

3.Enostavno Čiščenje: Odkrijte praktična rešitev za vaš gladko žalost s tem gladko lepljivo valja.Njena funkcionalna zasnova lepljivi trakovi na vrhu zlahka odstrani vlaken, prahu, in lase iz vašega oblačila.To ni samo učinkovit, ampak tudi kompakten in enostaven za shranjevanje ali vzeti s seboj.

4.Široko uporabna: To gladko lepljivo valja se lahko odstrani dlake, prah, in gladko krpo iz različnih površinah, kot so kavči, puloverji, postelj, pohištva in avtomobilskih sedežev.To je priročno orodje za pranje perila in čiščenje.

5.Funkcionalne in Pomoč: S 2-v-1 design, ta lepljivo gladko valja se lahko ujeti lasje in prah, iz katerega koli površini in učinkovito odpravil ven vogalih in crannies za čist prostor.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5