Opis

Bullet Točk:

1. Zajema Vijaki: Narejen iz trpežnih in kakovostnih PVC materialov, ti globina zajema dustproof in večkratno uporabo.Da lahko učinkovito kritje izpostavljeni vijaki in preprečuje rjavenje.

2. Samolepilni Design: Ti globina zajema so samolepilne, tako da boste lahko peel off jih ne pušča lepila.Ti so tudi enostavno čiščenje z vlažno krpo.

3. Enostavno Izvajanje: Ti globina zajema so majhne velikosti in lahek, zaradi česar je prenosen in priročen za vsak projekt.enostavno pack jih v svojem toolbox ali vrečko in jih vzamete kamorkoli, ki jih potrebujete.

4. Široko uporabna: Ti vijak prevleke so enostavne za namestitev in odstranjevanje, daje vaš pohištvo, omare, domače pisarne in šole, projektov, gladka in profesionalen videz.Prihajajo v Različnih barvah in velikostih, da ustrezajo vašim potrebam.

5. Odlično Darilo za Vsako Priložnost: Ali je Božič, Zahvalni Dan, rojstni dan ali katero koli drugo poseben dan, lahko presenetite svoje družine in prijateljev, s temi globina zajema, da dodate pridih elegance in stila vaše pohištvo.

Opis:

Skrij grd vijak s in luknje s temi trajne in samolepilni ovitki.So enostavna za uporabo in prenosen, zato lahko bi jih, kjerkoli jih potrebujete.Kot nalašč za omare, pohištvo, stene in več.Impresionirajte svoje prijatelje s svojo lepo in urejeno doma.

Specifikacija :

1. Velikost : približno 20*12 cm|7.87*4.72 cm

2. Material: PVC

3. Uporaba: odprtine za vijake, grda zajema, dekorativne nalepke, itd.

Seznam Vsebine:

globina zajema Samolepilne*1pc(list 54 nalepke)

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5