Opis

Značilnosti:

【Ziblje, ko veter piha】Otdair firefly luči na prostem sončne luči v vetru tok zelo zanimivo.Ko veter piha, firefly luči prevaga, in njeni plesni lepo, da ustvarite romantično vzdušje in dobro razpoloženje, zelo lep.Ta sončne firefly svetlobe uporablja trajne veje, ki se lahko upogiba prosto ne povsem padli.Lahko načrtujete lastne firefly sončne svetlobe, veja bend, ki ustreza vašim potrebam.

【Svetla, Topla Svetloba】Sončne Firefly Svetloba je edinstven svetlo romantično tople barve s cvetjem in ograje, kot nalašč za dom, vrt, krajinski dekoracijo, dvorišče, prednji dvorišče, park, poti, teras, hodnik in vse priložnosti.

【Sončne in Nepremočljiva】Napaja s sončno plošči, ni treba polniti ročno.IP44 nepremočljiva, živahno vrt svetlobe deluje v sončno, deževno in tudi zasnežene dni. 6/8/10 firefly LED žarnice, da bi vaš dom in vrt, sijaj vsako noč.Dodate barvo na vaše dvorišče.

【Nobena naprava in Brezžična】Zelo enostaven za uporabo.Brez kablov ali svečke je potrebno: samo da jih na terenu, vklopite stikalo in sončno energijo sijaj luči na prostem nepremočljiva vas bo presenetil ponoči.Samodejno polnjenje čez dan, in se samodejno prižgejo na noč.Tako kot kresnice v vašem dvorišču, lepi luči, da je vaša družina zelo sproščeno in zabavali, ko ste žar.

【Kreativne in edinstvene Zasnove】Na firefly sončne luči so dobro skrite v dan in sijaj s vetrič na noč. 1 pc dekorativni ziblje luči v polje.Želite ustvariti lep night scene in sreče za obiskovalce?Priporočamo nakup več sklopov.

Specifikacija:

Barva Toplo Bela

Material Plastika

Slog Moderne

Luç obliki Pot

Paket vključuje:

1 nastavite svetlobe(Vključno s talno plug)

Sončne celice mora biti v odprto stanje, preden lahko začnete shranjevanje electricit.

Ocene

1 v 3 ne deluje
Prejel sem parcelo v 8 dneh v Izrael!!! Najlepša hvala prodajalec!!! Žarnice so zelo lepe👍🏻

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5